(P) Ce spune culoarea rujului despre personalitatea ta?

sexy
StirilePROTV

Pe vremuri, oricât de greu de crezut ar fi, alegerea hainelor era în funcție de culoare rujului pe care îl aveai în trusa de machiaj.

Astăzi avem la dispoziție zeci de culori și mii de nuanțe când vine vorba de alegerea rujului. Ceea ce face cu atât mai importantă întrebarea: cum alegem un ruj care să ne reprezinte personalitatea și să ne scoată în evidență frumusețea?


Specialiștii în psihologia culorilor de la Pantone au decodat mesajul pe care îl transmiți prin rujul pe care îl porți. Dacă informațiile de mai jos te vor surprinde, măcar vei ști pe viitor să alegi mai cu atenție ceea ce dorești să transmiți despre tine. Nu uita că în momente diferite vei dori să transmiți altceva, așa că înarmează-te cu un arsenal satisfăcător de opțiuni.

Rujul roșu

 

Curajos și senzual, rujul roșu atrage privirile celor din jur. În varianta sa clasică, rujul roșu se potrivește în orice cadru: de la o petrecere din înalta societate, la o ieșire într-un restaurant cu prietenii și până la o zi cu întâlniri la birou. Nu întâmplător este culoarea pe care o aleg chiar și cele mai chic femei de pe planetă. Ce imagine despre tine proiectezi atunci când alegi un ruj roșu? De femeie căreia îi place distracția, o femeie pasionată, energică, independentă și extrem de adaptabilă. Dar, și de persoană clasică și conservatoare.

Ruj roz aprins

 

Mai aventuroase decât cele de un roșu clasic, buzele roz aprins, o culoare asemănătoare, dar nu identică cu fucsia, spun multe despre personalitatea femeii. Interesantă, curajoasă, sociabilă și cu apetență pentru flirt - dacă rozul aprins este culoarea preferată a rujului tău, atunci așa vei fi percepută. Probabil că îți place să ieși cu prietenele și nu te limitezi la un singur stil vestimentar – îți place la fel de mult să te îmbraci conform celor mai moderne trenduri, cât și retro-chic. În funcție de dispoziția de moment.

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Ruj roz

 

Între rozul care este preferat de bebeluși și fucsia găsim un interesant roz trandafiriu. Femeile care aleg această culoare sunt de obicei iubitoare ale naturii și ale drumețiilor. Este rozul sănătății și se potrivește de minune femeilor cool, pragmatice și încrezătoare în forțele proprii.

Ruj portocaliu

 

Chiar dacă arată foarte interesant și efervescent, portocaliul nu este o culoare care se potrivește oricui. Dacă este genul tău, psihologii estimează că ești probabil o persoană lipsită de griji, rebelă, plină de viață, glumeață, energică și aventuroasă. Nu ai nicio problemă să ieși în evidență și să atragi priviri, chiar dacă uneori acestea sunt dezaprobatoare.

Ruj de culoarea vinului sau fructelor de pădure

 

Unor femei, culorile pastelate pur și simplu nu le plac, așa că aleg o abordare diferită – buzele lor arată ca și când ar fi pătate de vin sau de fructe de pădure. Este o alegere senzuală care spune despre persoana care a făcut-o că-i place dramatismul și nu acceptă jumătățile de măsură.

Ruj nud (culoare pielii)

 

Nudul nu este o alegere care să cerșească priviri, așa că este perfect pentru femeile care combină în stilul lor confortul cu un șic discret. Și totuși, aceste femei sunt permanent cu ochii pe ultimele trenduri, chiar dacă aleg articolele vestimentare pe termen lung, evitând ciudățeniile de sezon. Cu siguranță, însă, femeile care folosesc rujul nud nu sunt genul care să-și dorească să iasă în evidență.

Ruj roșu burgundy sau violet

 

O alegere care arată apetența pentru risc și dorința de a părea mai dură decât restul, violetul este alegerea perfectă pentru femeile care apreciază provocările. Nu suportă lipsa de inteligență și le place să adauge trendurilor în curs propria interpretare.

Rujul maro

 

Tot mai multe femme fatal aleg în loc de roșu strident culoare maro. Această culoare adâncă și capricioasă relevă o femeie pentru care o viață aventuroasă este cheia pentru fericire. Întotdeauna vor prefera să riște, le plac provocările, sunt ambițioase și independente.

Ruj albastru sau negru

 

Dacă experimentarea cu lacul de unghii negru sau albastru este destul de comună, pentru a folosi rujul de aceste culori este nevoie de real curaj. Cele care le aleg sunt genul căruia nu-i pasă de convențiile sociale și chiar au tendința să încalce normele tradiționale. Puternice, dar în același timp misterioase și inabordabile, acestea se feresc de eticheta de „frumușică”. Femeile care poartă ruj negru sau albastru nu respectă trendurile convenționale și rămân mereu tinere în interiorul lor.

Fără ruj sau gloss transparent

 

Lumea din jur ar putea spune că nu-ți pasă de aspectul tău, dar asta nu înseamnă că arăți neîngrijită, ci doar că nu-ți pasă foarte tare de aparențe. Ești o persoană fără ifose, căreia nu-i place să cheltuiască inutil și care e cool fix pentru că nu-i pasă dacă e cool. Ești mai degrabă un lider și tot ce-ți dorești cu adevărat este să-ți vezi de viața ta fără să-ți bați capul cu părerile inutile ale celor din jur.

Îndrăznește să fii tu însăți, indiferent de culoare rujului

 

Astăzi, nu există culoare sau nuanță de ruj la care să nu ai acces. Poți opta pentru rujuri care lasă urme adânci asupra portofelului, de la mărci exclusiviste, dar și pentru variantele economice, la reduceri, din cataloagele online doldora de oferte, precum Avon.


Un ruj poate face minuni pentru imaginea pe care dorești să o proiectezi despre tine. Totuși, nu uita că există și alți factori în afară de culoare. De exemplu, cum îl aplici și dacă este mat sau lucios. Iar o regulă de bază spune că dacă ai buze înguste, culorile închise nu sunt recomandate, deoarece acestea le vor face să pară chiar mai subțiri. Indiferent de alegerea pe care o faci, nimic nu se reflectă mai bine decât încrederea de sine, iar aceasta este puternică doar atunci când te simți tu însăți.

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Întâlnire dintre trecutul și viitorul Mercedes-Benz
(P) Întâlnire dintre trecutul și viitorul Mercedes-Benz

Trecutul și viitorul automobilului s-au întâlnit joi la Țiriac Collection, unde a fost dezvăluit cel mai nou exemplar din colecția lui Ion Țiriac, Mercedes-AMG ONE.

(P) Cum alegi cel mai bun service auto pentru Land Rover?
(P) Cum alegi cel mai bun service auto pentru Land Rover?

Ești în căutarea unui service auto pentru Land Rover, pentru o revizie de rutină sau pentru reparația unei defecțiuni majore? Indiferent de situație, alegerea acestuia nu se face la întâmplare.

 

(P) Eficiență și putere în atelierul tău: Compresorul aer cu ulei Tagred TA361
(P) Eficiență și putere în atelierul tău: Compresorul aer cu ulei Tagred TA361

Când vine vorba de lucrări de atelier sau industriale, fiecare detaliu contează. Ai nevoie de unelte de încredere care să-ți sprijine proiectele și să te ajute să le duci la bun sfârșit cu eficiență și precizie.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.