(P) adidas: Pătrunde în lumea modei sporty cu JD Sports

adidas

Preferi produsele de la branduri sport? Stii deja ca acestea garanteaza senzatia de confort, o mare libertate de miscare, calitate buna si un look modern? Super!

Daca iti plac articolele sportswear si incaltamintea cu logoul brandului adidas, vino in magazinele fizice JD Sports sau descopera online gama de produse cu cele 3 benzi. Te asteapta produse din noile colectii, modele clasice atemporale, precum si cele mai recente versiuni de bestsellere.

Sportswear de la adidas. Creeaza-ti propria tinuta

Brandul adidas Originals nu are nevoie de nicio prezentare. Acesta este cunoscut de catre cei care se lasa cuprinsi de emotille traite prin sporturi, de catre cei pentru care sporturile si fitnessul reprezinta o parte integranta din viata lor, precum si de catre cei care prefera stilul sporty in fiecare zi, dar care nu se antreneaza pe teren sau la sala. Insa, daca esti in cautare de produse de la adidas pentru activitati fizice, descopera colectiile realizate special pentru activitatile sportive. Alege un produs care a fost creat cu tehnologii practice care te protejeaza impotriva umezelii. Acest lucru te va ajuta sa te simti confortabil chiar si dupa un antrenament obositor. Iti place fotbalul si te gandesti la ceva in stil sportswear? Descopera colectiile adidas de tricouri pentru fotbal, treninguri sau pantaloni scurti din bumbac, tricouri sau alte articole vestimentare pe care le poti purta in timp ce te antrenezi si nu numai.

Incaltaminte de la adidas pentru ea, pentru el si pentru cei mici

Cu toate acestea, articolele vestimentare cu cele trei benzi nu reprezinta singurele elemente din gama adidas. Pe langa acestea, vei gasi o mare varietate de modele de incaltaminte, atat pentru sport, cat si dintre cele mai casual care pot fi purtate zilnic. Esti in cautarea unei perechi de incaltaminte de la adidas pentru femei, barbati sau poate pentru juniori? La JD Sports gasesti cate un model pentru fiecare. Descopera versiunile de sneakers care iti vor completa lookul stradal sau outfiturile smart, ghetele de sezon cu profil inalt sau alege modelele sport din spuma Boost care dispun si de alte tehnologii importante pentru activitatile pe care le intreprinzi. Tu decizi daca optezi pentru sneakers de la adidas din piele, din material tip plasa care permite o buna circulatie a aerului sau confectionati dintr-un amestec de materiale diferite. Alege perechea potrivita sezonului si simte-te confortabil in fiecare zi, mai ales atunci cand porti outfituri sporty.

Citește și
Ucrainenii uciși de un rus în Germania erau soldați răniți în război care se recuperau medical în Bavaria

Vezi colecția adidas Samba - https://www.jdsports.ro/adidas-samba

Brandul adidas? Da! Opteaza pentru sportswear

Brandul adidas dovedeste faptul ca cele trei benzi nu sunt dedicate doar sportivilor. Acestea pot fi purtate oriunde: la birou, la scoala, la un festival sau pur si simplu atunci cand iesi in oras. Daca alegi stilul sporty in fiecare zi si te inspiri din streetstyle, articolele vestimentare de la adidas ti se vor potrivi perfect. Unele produse sunt atat de versatile, incat le poti purta atat cu tinute sporty, cat si casual, pentru a-ti completa lookul. Opteaza pentru tricouri clasice din bumbac, pantaloni scurti sau pantaloni biker si topuri cu tiv decupat pe care le poti purta atunci cand alergi, dar si cand mergi in oras! Pantaloni de trening largi si un tricou sau poate pantaloni biker si un tricou larg? Creeaza-ti outfiturile in stil propriu si ai incredere in confortul oferit de produsele de la adidas. Insa, daca preferi tinutele mai formale, asigura-te ca acestea sunt lejere si casual. Le poti completa cu sneakers decorati cu legendarele trei benzi pe partile laterale. Vei opta pentru modelele cu platforma, incaltaminte in culori interesante sau poate o versiune clasica simpla intr-o culoare versatila? Alegerea iti apartine!

Patrunde in stilul sporty si creeaza-ti outfituri zilnice cu produse de la adidas. Le poti purta atat pentru activitati fizice, cat si cu o multime de tinute pentru birou, intalnirile cu prietenii sau in calatoriile din afara orasului. Daca vrei ceva pentru tine, vino la JD Sports si alege brandul adidas: in magazinele fizice sau online - https://www.jdsports.ro/branduri/adidas.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Câștigătorii record ai Ligii Campionilor
(P) Câștigătorii record ai Ligii Campionilor

Câștigătorii record ai Ligii Campionilor În fiecare turneu se stabilesc recorduri. Dar care cluburi au reușit să câștige cele mai multe titluri ale Ligii Campionilor?

(P) Rețete ușoare ce vor face carnea de miel să strălucească
(P) Rețete ușoare ce vor face carnea de miel să strălucească

Cum sărbătorile Pascale se apropie, acum este momentul potrivit să vă gândiți, să căutați și să alegeți rețetele potrivite pentru masa din familie.

(P) 6 lucruri de care trebuie să ții cont când alegi o florărie online
(P) 6 lucruri de care trebuie să ții cont când alegi o florărie online

În era digitală, în care timpul este prețios și confortul este la îndemână, cumpărarea de flori online a devenit o modalitate populară și practică de a încânta persoanele dragi sau de a decora propria locuință.

Recomandări
Prințul Paul, fals Cavaler de Malta, s-a revoltat în fața instanței. „A fost umilit în fața demnitarilor din toată Europa”
Prințul Paul, fals Cavaler de Malta, s-a revoltat în fața instanței. „A fost umilit în fața demnitarilor din toată Europa”

Urmărit internațional pentru o condamnare definitivă, prințul Paul al României s-a aratat revoltat în fața instanței din Malta.

Iohannis se pensionează din funcția de profesor. Postul pe care l-a ținut blocat 27 de ani, scos la concurs
Iohannis se pensionează din funcția de profesor. Postul pe care l-a ținut blocat 27 de ani, scos la concurs

Catedra de profesor de Fizică a preşedintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal” a devenit vacantă şi poate fi ocupat de un titular.

Specialiștii se așteaptă la surprize majore în cazul străzii surpate din Slănic. Rețeaua de electricitate, în pericol
Specialiștii se așteaptă la surprize majore în cazul străzii surpate din Slănic. Rețeaua de electricitate, în pericol

Comitetul pentru Situații de Urgență din Prahova este de o oră în ședință și discută despre situația din orașul Slănic.