Neon Spinning la Constanta: cea mai cool ora de sport la lumina Lunii si a neoanelor

Constanta

Redescopera impreuna cu echipa "Romania Moderna" locurile care ne dau energie si ne inspira in fiecare zi.

Diana Cosmin si fotograful Sorin Onisor au pornit in cautarea celor mai fascinante zone din tara. Vom descoperi cate un loc pe zi. Vom incerca sa dezvaluim o alta fata a Romaniei, o fata in care este vie, actuala, contemporana, deloc banala. O fata in care “vechi + nou = cool”.

La finalul fiecarei saptamani de “redescoperit”, echipa “Romania Moderna” va da si o petrecere inedita. Afla aici cum poti participa!

A patra saptamana de plimbat cu bicicleta pe traseele cool ale Romaniei Moderne s-a incheiat tot cu o sesiune de pedalat, dar una care a iluminat centrul Constantei. Tinerii cool de la mare au facut spinning in aer liber, in centrul orasului, pe biciclete speciale prevazute cu neoane.

Nu mai putin de 21 de biciclete stationare, prevazute cu luminite si neoane, stateau asezate in fata teatrului, asteptand constantenii la sesiuni de spinning in aer liber,  cu ghidajul plin de energie al instructorului-vloggerului si MC-ului oficial al proiectului, Alex Grecu.

Citește și
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

"Descoperirea sportului, dupa o viata sedentara, mi-a trezit pofta de viata, pofta de a trai”, a punctat instructorul de spinning Alex Grecu.

O galerie foto impresionanta de la cel mai cool eveniment gasiti AICI!

Orasul pe care orice roman ar trebui sa il viziteze macar o data in viata. Surprizele weekend-ului la Constanta

Dupa o saptamana de pedalat si de vizitat locuri inedite, ajungem la Constanta, un oras cu un potential turistic extrem de larg. Este judetul in care vedeta este litoralul Marii Negre, loc pe care orice roman trebuie sa il vada macar o data .

Nu trebuie sa ratati (pe care daca il vizitati iarna, puteti avea parte de un spectacol adevarat), Farul Genovez, construit in anii 1300 de negustorii genovezi care poposeau aici, dar si Delfinariul si Acvariul.

Mai mult, vloggerul Alex Grecu le-a pregatit un show incredibil celor care au ajuns duminica la Constanta. Detaliile AICI.

Un weekend de poveste la Corbu, singura plaja din Romania inclusa intr-un top al celor mai frumoase din lume

Vremea excelenta din acest weekend este ideala pentru o plimbare cu bicicleta pe singura plaja din Romania inclusa intr-un top al celor mai frumoase din lume.

Alaturi de destinatii din Seychelles, Australia, Puerto Rico sau Brazilia, plaja din Corbu este prezentata ca locul perfect pentru o vacanta linistita, departe de zgomotul urban.

Plaja din Corbu este situata la 35 de kilometri de Constanta si poate oricand sa fie o a doua casa pentru cei care stau la corturi, incercand sa scape de agitatie macar un weekend. Ca sa nu mai zicem ca aici puteti face si cele mai reusite poze.

De asemenea, puteti vizita Cetatea Histria, construita de greci in 657 d.Hr., care se afla la doar cateva minute distanta de pedalat.

Ce alte locuri de poveste ascunde aceasta plaja minunata gasiti AICI.

Unul dintre intemeietorii monahismului a ales acest loc din Romania pentru a duce o viata asceta. Unde se afla

In aceasta zi facem o oprire intr-o destinatie inedita: Cheile Dobrogei. In acest loc cool veti intalni peisaje de basm care va dau o energie nebanuita si manastiri care pot concura la capitolul frumuseste cu cele din nordul Moldovei.

Cand veti merge la plimbare cu bicicleta prin zona, trebuie neaparat sa opriti la Pestera Casian, veche de sute de ani. Unul dintre intemeietorii monahismului a ales-o pentru a duce o viata asceta.

Cheile Dobrogei este si locul preferat de amatorii de fotografii, organizandu-se periodic aici tabere special pentru ei.

AICI puteti vedea o creatie avangardista, care dovedeste ca timpul este arhitectul perfect.

Enisala, locul de o frumusete rara, stiut de putini turisti. Privelistea care iti taie rasuflarea

In Delta Dunarii, exista un loc de o frumusete salbatica, Enisala, care va va convinge ca exista paradis pe pamant! Aici gasim un amestec de ape, stufaris, pasaret salbatic si coline impadurite, unde la rasarit de soare sau amurg apar in toate culorile lumii.

In Enisala puteti dormi in locuri cool cum putine gasiti. Casele par de jucarie, cu ferestre albastre, covoare taranesti si bai rustice, insa sunt dotate cu absolut tot ce trebuie. Iar dupa ce va odihniti si va recapatati energia, puteti vizita cu bicicleta vestitele manastiri Celic Dere, Saon si Cocos.

Pentru a incheia cum se cuvine sederea aici, trebuie sa ajungeti sus, la Cetatea Enisala. Privelistea va va taia rasuflarea si va veti simti ca si cum ati fi cucerit lumea. Daca vreti sa aflati de ce au turistii acest sentiment, puteti gasi explicatia AICI.

Faleza Dunarii este de-a dreptul spectaculoasa. Ce locuri minunate ascunde Braila

Plimbarea cu bicicleta prin Romania Moderna ne duce azi la Braila. Odata ajunsi in acest oras incarcat de istorie trebuie neaparat sa vedeti Cetatea Brailei. Locul este perfect
pentru cele mai reusite fotografii, printre ruinele cetatii.

Continuati apoi plimbare cu bicicleta pe faleza Dunarii.

Orasul este situat pe malul stang al Dunarii si are un port si o strada de promenada incredibila. Pe faleza exista restaurante la care iti poti savura cina sau o bautura in timp ce te bucuri de privelistea care te inconjoara. Gasiti AICI ce alte locuri minunate ascunde Braila.

Sunt adevarate monumente ale naturii: Vulcanii Noroiosi. Locul unde turistii simt ca au ajuns in alta lume

Calatoria prin Romania Moderna ne duce in aceasta saptamana intr-un loc pe care orice turist trebuie sa il viziteze: Vulcanii Noroiosi.

Zona Paclele Mari — Paclele Mici, unde se afla faimosii vulcani, declarata inca din 1924 monument al naturii, este singurul loc din Europa in care pot fi vazuti vulcani noroiosi, fenomene similare inregistrandu-se doar in Siberia si in Australia.

Drumul pana la Vulcani merita parcurs cu bicicleta tocmai pentru a va putea bucura din plin de peisajul rural. Turistii ajunsi acolo pot admira de la distanta inscriptia alba: "VULCANII NOROIOSI", ca dupa modelul hollywoodian.

Odata ajunsi acolo veti intelege ce sunt acesti vulcani noroiosi. Fotografiile pe care le puteti face in acest loc absolut fantastic sunt incredibile si demne de invidiat de prietenii virtuali de pe Instagram sau Facebook.

Istoria acestui loc o gasiti AICI!

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Cea mai tare distractie din Brasov. O petrecere plina de culoare, unde s-au facut cele mai cool fotografii
Cea mai tare distractie din Brasov. O petrecere plina de culoare, unde s-au facut cele mai cool fotografii

Redescopera impreuna cu echipa "Romania Moderna" locurile care ne dau energie si ne inspira in fiecare zi.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.