Romania, te iubesc: Substante halucinogene, cu livrare la domiciliu!


Ultimul update: Vineri 15 Decembrie 2017 16:23
Data publicarii: Duminica 29 Noiembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri

Este ultimul racnet in materie de afaceri cu produse etnobotanice despre care se presupune ca au efecte euforice.

Suntem unici in lume: avem un ordin al Ministerului Sanatatii si doua propuneri legislative de a interzice plantele care pot fi utilizate ca droguri si niciun rezultat!

In timp ce sute de copii ajung la spital intoxicati, cei care au impinzit tara cu weed-shoopuri se imbogatesc! E simplu, e posibil si, mai ales, e perfect legal. Si, mai nou, cine vrea sa se ameteasca primeste marfa acasa.

Reporterii "Romania, te iubesc" au dat un telefon dintr-o cafenea din Dorobanti. Au cerut un produs aparent nevinovat, sare de baie cu aroma de fructe de mare, la un pret exorbitant pentru o biata sare de baie: un sfert de gram - 60 de lei.
 

Romania, te iubesc: Arhitectul Dorin Stefan despre tranzitie si bun gust
Romania, te iubesc: Arhitectul Dorin Stefan despre tranzitie si bun gust
VIDEO PROTVPLUS.RO
poluare
Consecintele periculoase ale poluarii de la Moldova Noua, de care "statul s-a spalat pe maini". Ce amenzi risca Romania din partea CE
Marturiile supravietuitorilor Experimentului Pitesti, despre chinurile si suferintele indurate. "Am incercat sa ma sinucid"
Bogatiile ascunse in Marea Neagra, duminica, la "Romania, te iubesc!"
Proiectul Casei SHARE. Duminica, la Romania, te iubesc, povestea comunitatii care a salvat 6 frati de la inghet
Maicutele care si-au dedicat viata altora. Duminica, la "Romania, te iubesc", 12 calugarite ofera o lectie de viata
Problemele cronice ale unui sistem ineficient. Duminica, la Romania, te iubesc, aflati cum invata elevii din Romania
RTI
Duminica, la "Romania, te iubesc!": Batranii care ii demonstreaza Rovanei Plumb ca singuratatea nu se trateaza cu promisiuni
Programul "Cornul si laptele", un esec in scolile din Romania. Duminica, la Romania, te iubesc, detalii din programul de 100 de milioane de euro pe an
Tinerii care aduc faima Romaniei in capitala bogatilor, Dubai. Povestile lor, duminica, de la 18:00, la "Romania, te iubesc"
Duminica, la "Romania, te iubesc", incursiune in traditiile romanesti si viata la sat, intr-un reportaj semnat de Anca Nastasi
Statul roman isi bate joc de o avere de peste 1 miliard de euro. Povestea Fundatiei Gojdu, duminica, la "Romania, te iubesc"
Locul magic din Romania unde copiii bolnavi invata sa lupte impotriva cancerului. "Aici ma simt ... copil in firea mea, copil sanatos"