Criminalul de la ospiciu, inapoi sub paza doctorilor


Ultimul update: Sambata 26 Mai 2012 05:14
Data publicarii: Luni 29 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Timisoara

Din cauza unui sistem bolnav, la Targu-Jiu o femeie de 72 de ani a fost ucisa, iar sotul ei este in stare critica la spital.


Angajatii spitalului de psihiatrie, care ar fi trebuit sa-l pazeasca, ridica din umeri. Au anuntat conducerea ca gratiile cladirii sunt subrede. In plus, in ultimele saptamani au mai fost si alte evadari. 

In acesta seara, cativa asistenti ai spitalului judetean de la sectia de psihiatrie au pus mana pe bormasini si s-au apucat ei singuri sa puna gratiile smulse de bolnav. Mai mult, au incercat sa fixeze si suruburile de la alte geamuri, pentru ca, in orice moment, altcineva poate smulge fiarele si parasi cladirea. 

Conducerea sectiei de psihiatrie spune s-a plans deja conducerii spitalului de faptul ca gratiile sunt subrede si ca, in ultimele trei saptamani, au fost bolnavi care au reusit sa plece. Ce-i drept, fara incidente. In plus, ei spun ca au anuntat politia la un sfert de ora de la momentul disparitiei, iar acum nu stiu cum sa controleze situatia. Se pare ca promisiunea unor fonduri era pentru inceputul lui octombrie.

Prea tarziu insa pentru bunica tanarului de 26 de ani. Baiatul a omorat-o pe femeie in bataie, iar pe sotul ei l-a bagat in spital. 

Dupa ce si-a lovit bunicii, tanarul si-a schimbat hainele patate de sange si a plecat in oras. 

Politistii au reusit sa-l prinda. Baiatul se va intoarce la spitalul din care a evadat, dar intr-o sectie cu paza stricta.

Un tanar si-a ucis cu sange rece iubita pentru ca a dansat cu altcineva
Si-a omorat tatal, pentru ca a refuzat sa-i mai dea bani!
Un tanar bolnav psihic si-a omorat bunica dupa ce a fugit din ospiciu
VIDEO PROTVPLUS.RO