Benzinarie din Targu Mures, jefuita de propriul angajat

Ultima actualizare: 30-09-2012 23:11

Un tanar de 22 de ani a furat din seiful unitatii Peco unde lucra peste 60.000 lei si, ca sa actioneze nestingherit, si-a incuiat colegele intr-o anexa.


Baiatul a reusit sa le convinga pe cele doua angajate aflata in tura de noapte sa intre in camera calculatoarelor, sub pretextul ca ceva s-a defectat acolo. Le-a incuiat inauntru si s-a dus glont la seif, de unde a luat 60.000 de lei.

Totul a durat numai cateva minute, iar angajatul benzinariei s-a facut nevazut. Colegele lui si-au dat seama ca se intampla ceva necurat si au strigat dupa ajutor. Unul dintre clientii benzinariei le-a auzit si a sunat la politie.

Tanarul este dat in urmarire generala. Se stie doar ca a fost angajat in urma cu cateva luni si ca locuieste in comuna Santana de Mures. Deocamdata, politistii incerca sa dea de urma lui. Daca va fi gasit, tanarul va fi cercetat pentru furt calificat si risca 15 ani de inchisoare.

Se numeste Claudiu Farcas, are in jur de 1,75 in inaltime, statura atletica si parul tuns scurt. Cand a fugit, purta salopeta si geaca de serviciu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO