Un clujean, in echipa Pro Tv care a castigat premiul Emmy

Ultima actualizare: 30-05-2012 21:52

Clujeanul Sergiu Matei, cameramanul care anul trecut a surprins intreaga lume cu reportajul sau despre pelerinii tibetani impuscati de granicerii chinezi, a reusit sa impresioneze juriul si anul acesta.

O intreaga echipa de profesionisti care s-a aflat in spatele campaniei "Tu stii ce mai face copilul tau?" a fost rasplatita.

Alaturi de reporterii Paula Herlo si Cosmin Stan s-a aflat si operatorul de imagine Sergiu Matei, care semnează cele trei reportaje inscrise in cursa. Lansata in iunie anul trecut, campania a atras atentia asupra unui fenomen din ce in ce mai raspandit in tara noastra, acela al copiilor ramasi singuri acasa dupa plecarea parintilor in strainatate.

Sergiu aducea anul trecut prima nominalizare la Emmy a unei televiziuni din Romania cu reportajul sau cutremurator “Tibetans at Chinese Borders”. Vara aceasta, el a revenit la Pro Tv Cluj. Desi ar fi putut alege sa lucreze si in strainatate, Sergiu Matei a ales sa se intoarca in orasul de pe Somes, unde si-a inceput cariera, pentru a fi mai aproape de familie.


Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO