Opoziția îi cere președintelui referendum pe justiție: ”Suntem sau nu o nație de hoți?”

14-02-2019 08:25


Klaus Iohannis

Deputatul USR Stelian Ion îi cere președintelui Klaus Iohannis să inițieze un referendum privind justiția din România.

 

Mesajul vine în contextul în care Laura Codruța Kovesi a fost anunțată că va fi anchetată de Secția de investigare a magistraților.

Stelian Ion consideră că este vorba de un plan al PSD-ALDE de a o opri pe Laura Codruța Kovesi în cursa pentru postul de procuror european.

Mesajul postat de Stelian Ion:

Caracatița e furibundă. Infractorii au intrat în fibrilație la gândul că Laura Codruța Kovesi va deveni procuror-șef al Parchetului European.

Dacă ministrul comunist Tudorel Toader, sluga infractorilor, n-a reușit să clintească această candidatură, au activat planul de urgență: punerea sub acuzare a LCK de către odioasa Secție Specială de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, creată special pentru a scăpa de magistrații incomozi.

În țara asta, trebuie s-o lămurim, că se pare că pentru unii nu e clar: suntem sau nu o nație de hoți? Vrem sau nu penali în funcții publice?

Domnule președinte Iohannis, facem referendumul pe justiție? Poate așa reușim să separăm apele. Știu: e riscant, e costisitor, dar trebuie să aflăm o dată pentru totdeauna dacă românii vor sau nu să fie o nație de hoți!

Ori la bal, ori la spital!” 

Sursa: Facebook

VIDEO PROTVPLUS.RO