Utilizatorii Apple din UK, foarte nemultumiti de noul iOS 7. Erori la descarcare si .. baterie slaba


Ultimul update: Duminica 22 Septembrie 2013 07:03
Data publicarii: Joi 19 Septembrie 2013 12:28
Categorie: Take IT
iPhone

Mii de clienti ai companiei Apple s+au plans pe retelele de socializare din cauza noului sistem de operare lansat miercuri, iOS7.

Acest update a fost valabil pentru descarcare in Marea Britanie timp de cateva ore, insa imediat utilizatorii au inceput sa sa-si arate nemultumirile din cauza problemelor aparute.

Conform Daily Mail, cele mai comune mesaje primite de user-ii Apple au fost: "Update de software nedisponibil", "Eroare de update sofwtware" si "O eroare a aparut in timpul descarcarii iOS 7.0".

"Sunt foarte frustrat ca tot primesc un mesaj de eroare in timp ce incerc sa descarc #iOS7. Fac pariu ca le-au crapat serverele in timp ce lumea intreaga vrea sa descarce in acelasi timp", a scris pe Twitter @NickHampsey.

"Banuiesc ca nu sunt singurul care primeste mesaj de "eroare in timpul descarcarii iOS7.0" de fiecare data cand incerc sa fac update la telefon", scrie si @asap_cali187 pe Twitter.

Lansarea sistemului de operare iOS 7 este cea mai mai schimbare la iOS de cand a fost lansat iPhone-ul si, judecand dupa reactiile de pe retelele de socializare, se pare ca serverele companiei nu au mai facut fata cererilor foarte mari.

Mai rau este insa faptul ca nici macar cei care au reusit sa descarce si sa instaleze noul sistem nu au fost mai fericiti. Multi nu s-au aratat impresionati de marimea acestui update, 3,1 GB, ba dimpotriva.

"Nu aveti suficient spatiu sa descarcati iOS 7. Hmm. Ei bine, adio poze de la nunta" - a scris @Amburglar pe Twitter.
"Am sters fiecare aplicatie de pe telefon in afara de Twitter si tot nu reusesc sa instalez iOS7", s-a plans si @LiveForJLS.

In plus, testele derulate de Ars Technica au aratat ca iOS 7 are un impact negativ asupra duratei de viata a bateriei. Astfel, bateria unui iPhone 5 a scazut de la 661 minute pe iOS6 la 444 minute pe iOS7.

Sefii de la Apple au ridicat in slavi noul iOS 7, despre care au spus ca reprezinta un nou inceput. Totul, de la email la calendar, texte, tastaura, fotografii si notite ... arata si se comporta diferit fata de vechiul sistem.

Sursa: Daily Mail

Tags: ios, apple, iphone, ipad,