Virusul care face ravagii pe Twitter. Mesaje cu milioane de vizualizari dispar fara nicio explicatie

Ultima actualizare: 29-03-2014 06:58
Twitter

Mai multi utilizatori ai retelei de socializare Twitter au sesizat disparitia unor postari personale de pe platforma online.

Conform CNET, dupa ce si-au exprimat nemultumirea asupra faptului ca mesajele pe care le posteaza dispar de pe Twitter, utilizatorii retelei de socializare au primit un raspuns oficial din partea companiei. Acestia au confirmat ca investigheaza cauza pentru care un virus a impiedicat publicarea anumitor postari.
In loc sa primeasca mesajele obisnuite, utilizatorii au vazut alerta: „Ne cerem scuze, pagina nu este disponibila”.

Printre conturile afectate se regasesc si cele ale CNBC, The Daily Mail, The Ellen Show si Lady Gaga. De asemenea, printre postarile publice care au disparut de pe Twitter se numara si selfie-ul deja faimos al lui Ellen DeGeneres, alaturi de nume sonore din cinematografia mondiala, realizat la gala de decernare a premiilor Oscar 2014. Postarea cu pricina stransese un numar record de 3.4 milioane de re-tweet-uri.

Cu toate acestea, utilizatorii platformei au fost si mai deranjati de disparitia mesajului lui Cory Monteith, starul din serialul „Glee”, care a murit in urma cu o luna din cauza unei supradoze de alcool si heroina.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO