Profesoara care a demisionat pentru a putea juca Pokemon Go. Cati bani castiga acum cu ajutorul jocului

28-07-2016 10:37


profesoara pokemon go

O tanara invatatoare britanica a decis sa transforme jocul Pokemon Go intr-o activitate profitabila: ea castiga bani in cursul plimbarilor lungi in cautarea celor mai rare creaturi virtuale, relateaza joi madame.lefigaro.fr.

A pus capat cursurilor particulare de matematica, muzica sau literatura sustinute in fata unor elevi putin atenti si nerabdatori sa termine orele. Sophia Pedraza, de 26 de ani, a gasit un mijloc sa isi rentabilizeze zilele de vanatoare - pana la 18 ore pe zi - pe Pokemon Go. "Cand am descarcat aplicatia, mi-am dat seama imediat ca se pot castiga bani din asta", a spus ea in The Sun, scrie Agerpres.

Profitand de vacanta scolara si de isteria declansata de joc, tanara care locuieste in nordul Londrei a capturat multi Pokemoni, punandu-i apoi in vanzare pe un cont eBay. Ea spune ca exista o piata si este profitabila. "Pe eBay, conturile de nivel 20 si peste se vand cu 1.000 de lire (circa 1.200 de euro), in timp de ofertele pentru nivelurile 15 se situeaza in jur de 100-200 de lire", a spus Sophia Pedraza in The Sun.

Potrivit tinerei absolvente de drept, ii trebuie "o zi sau doua sa atinga nivelul 15". Este atat de simplu pentru ea incat a decis sa isi abandoneze cursurile particulare si salariul de 2.000 de lire (circa 2.400 de euro) pe luna, pentru a se consacra in intregime vanarii masive de creaturi virtuale.

Decizia ei curajoasa a fost poate luata prea repede, tinand seama ca Niantic Labs i-ar putea suspenda contul eBay. Dezvoltatorul jocului Pokemon Go a precizat in conditiile de utilizare ca este interzisa procurarea de bani cu ajutorul acestuia. Pedraza este insa la curent cu acest detaliu. "Atata vreme cat se pot castiga bani, voi continua sa vand conturi. Daca patima pentru joc va scadea, pot oricand sa imi reiau activitatea de invatatoare", a spus ea, citata de madame.lefigaro.fr.
 

Sursa: Agerpres