In ziua rezultatelor, www.stirileprotv.ro a stabilit un record absolut de trafic in Romania: 1 milion de vizitatori unici

04-11-2014 18:43


StirileProTV.RO

www.stirileprotv.ro este primul site de continut din Romania ce reuseste sa atinga pragul de 1 milion de vizitatori unici intr-o singura zi.

In prima zi dupa turul I al alegerilor prezidentiale, peste 1 milion de utilizatori unici au accesat site-ul www.stirileprotv.ro, stabilind astfel un record pentru site-urile romanesti. Precedentul record fusese stabilit cu o zi inainte tot de site-ul Stirilor ProTV, accesat de 874,000 de utilizatori unici in ziua votului. Sursa: SATI.ro.

Stirile despre alegerile electorale au generat peste 2,5 milioane de afisari, cel mai citit subiect fiind cel in care erau prezentate rezultatele, dar si infograficul interactiv al hartii Romaniei in functie de candidatul care a castigat fiecare judet in parte.

Peste 52% dintre utilizatori au accesat site-ul de pe versiunea de mobil, m.stirileprotv.ro, aratand inca o data tendinta tot mai mare a publicului de a folosi tabletele si telefoanele mobile pentru a fi in contact cu cele mai noi stiri.

Declaratiile facute de Victor Ponta si Klaus Iohannis si transmise in direct de stirileprotv.ro au strans peste 25.000 de vizualizari.

De asemenea, stirileprotv.ro ramane cel mai citit site de stiri din Romania si in clasamentele lunare, unde a insumat 6.315.995 de utilizatori unici, cu peste 1 milion mai mult decat realitatea.net.

StirileProTV.ro i-a invitat pe romani sa spuna de alegeri #YESLAVOT pe retelele de socializare, iar sute de mesaje au ajuns in ultimele zile pe yeslavot.stirileprotv.ro. Campaniei i s-au alaturat inaintea primului tur Tudor Chirila, Andi Moisescu, Andreea Esca si multe alte personalitati ce i-au indemnat pe romani sa mearga sa voteze.

Invitatia ramane deschisa si in al doilea tur, cand sunt asteptati la urne si cei 47% dintre romani care au ales sa priveasca de acasa prima "runda" a prezidentialelor.

Sursa: Pro TV