iLikeIT. Site-ul care va invata cum sa va alegeti hainele si cum sa va asortati


Ultimul update: Vineri 07 Iulie 2017 07:50
Data publicarii: Marti 04 Iulie 2017 09:52
Categorie: Smart things

V-ati intrebat vreodata cat timp pierdeti in fiecare zi ca sa va asortati corect hainele? Dar sa le cumparati pe cele care vi se potrivesc cel mai bine? Daca inca va ganditi si calculati, aveti nevoie de ajutor, care vine de la tehnologie.

Cei mai multi barbati nu au habar cum sa isi aleaga hainele si se bazeaza pe sotiile, prietenele sau mamele lor. Acum, au tehnologia de partea lor.

Werit.ro este o platforma care a fost in finala de la Innovation Labs, care a fost creata de un start-up romanesc si care ne va invata cum sa ne alegem hainele.

Dupa logare, care poate fi realizata si cu ajutorul contului de Facebook, platforma ofera mai multe optiuni. Utilizatorul poate alege sexul si marimea pentruhaine si incaltaminte. Site-ul aduna combinatii de haine de pe diferite magazine online de haine din Romania si, in functie de preferintele utilizatorilor, ofera combinatii de tinute.

Creatorii au luat combinatii de tinute foarte populare de pe Instagram, Pinterest si alte platforme si le-au introdus in algoritmul aplicatiei.

Initiatorii proiectului spun ca in aceasta afacere merg pe modelul de afiliati pentru magazine, iar in momentul in care utilizatorii cumpara un produs de pe un site, ei primesc un procent din aceasta vanzare. Pentru utilizatori, totul este gratis.
Cumparatorul va intra pe werit.ro, isi creeaza tinuta, dupa care intra pe magazinul online care vinde produsele respective si achizitioneaza incaltamintea, pantalonii sau tricoul. Initiatorii proiectului isi vor incasa astfel comisionul de la vanzator.

Site-ul werit.ro va fi lansat la sfarsitul lunii iulie sau inceputul lunii august.