iLikeIT. Programatorii romani au creat o alternativa la Pokemon Go. Cum se joaca

Dată publicare: 22-07-2016 11:04
Dată actualizare: 25-07-2016 03:11


Pokemon GO a impartit lumea in doua tabere - Pro si Contra. Pentru cei care nici nu vor sa mai auda de joc, George Buhnici vine cu o alternativa... clasica: Solitaire. 

Mavenhut a lansat Solitaire Versus, joc de carti local multiplayer, disponibil pe tablete Android si iOS. Spre deosebire de alte jocuri din categoria sa, Solitaire Versus este primul care ofera posibilitatea de a pune literalmente fata in fata doi jucatori, prin intermediul unui singur device. Cei doi primesc aceeasi configuratie de carti si functionalitati iar scopul fiecaruia dintre ei este sa adune mai multe puncte decat adversarul. Jocul este foarte dinamic si creaza o atmosfera intensa de competivitate.

MavenHut este o companie de gaming cu studioul de dezvoltare in Romania si cu o echipa integral romaneasca. Compania a fost fondata in 2012 de Cristi Badea, Elvis Apostol si Bobby Voicu. In prezent, jocurile Mavenhut aduna peste 40 de milioane de instalari pe platformele web si mobile. Echipa a crescut la peste 30 de angajati si am continuat sa adaugam in portofoliu titluri noi de Solitaire, atat pe Facebook cat si pe platformele mobile Android si iOS.