iLikeIT. Oglinda inteligenta care ne spune daca aratam bine si dusul programabil, lansate la CES 2017

Ultima actualizare: 08-01-2017 07:13

Au fost deschise portile celui mai important targ de tehnologie din lume. In Las Vegas e locul in care sunt aratate, pentru prima data, gadgeturi si servicii care promit sa ne schimbe viata.

Nu stim cat de preocupati de tehnologie au fost bunicii nostri prin 1967, dar de fix 50 de ani, CES da tonul in domeniul tehnologiei si mai nou, al internetului, ca pe atunci nu aveau asa ceva. Acum 50 de ani erau la mare cautare tot televizoarele color. Cele care deveneau tot mai mici, azi sunt subtiri si inteligente. Si ca tot vorbim de inteligenta, la capitolul casa inteligenta vom fi foarte atenti in 2017.

Sanatatea e cuvantul de ordine in prima zi a targului. O multime de gadgeturi stau cu ochii pe noi, 24 ore din 24. Si iata ce stie sa faca un inel de 200 de dolari, The Motiv. Stie sa masoare pulsul, sa numere pasii si e foarte atent la cum dormi. Totul intr-un pachet foarte mic, bateria tine 5 zile, se incarca in 90 de minute si se asorteaza la orice.

Evident ca nu poate inlocui vizita la un doctor, dar iti poate aduce aminte cat de importanta este miscarea. Avem un alt gadget care se ocupa de sanatatea pielii, vine de la Apira Science, care promite sa faca ridurile sa dispara complet.

Mergem acum in casa conectata. In baie mai exact…Dusul inteligent poate fi programat astfel incat cei mici sa nu stea mai mult de zece minute la dus. Are si aplicatie, evident. Pot sa intru pur si simplu in aplicatie si sa-mi setez temperatura preferata, astfel incat sa-mi fac dusul perfect, dar si cu atentie la cat timp sa dureze.

Tot in baie vine de-acum si oglinda conectata la internet. Un selfie in fiecare dimineata iti garanteaza ca inteligenta din spatele oglinzii iti va evalua toate elementele care definesc frumusetea. Pori, puncte rosii, pete, riduri fine. La sfarsit vei primi o nota. Oglinda are o camera cu ajutorul careia analizeaza fat pana la cel mai mic detaliu. Iti poate recomanda apoi si creme pentru tratarea tenului, ba chiar si tutoriale de pe Youtube. Costa 200 de dolari.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO