iLikeIT. Lista jocurilor pe care să le testați în concediu

Ultimul update: Luni 07 August 2017 22:45
Data publicarii: Vineri 04 August 2017 11:48
Categorie: Smart things

Pentru vineri, George Buhnici a alcătuit la iLikeIT o listă cu jocuri pe care să le testaţi în concediu.

Primul joc este Beat Feaver. Este gratuit la descărcarea de pe Android, în care poţi să aduci experienţă de Guitar Hero, care era un joc pe care-l puteai juca pe consola sau pe calculator. Pe telefonul mobil funcţionează în players vs player. Jocul este foarte simplu de folosit, nu trebuie decât să apăsați pe ecran, telefonul vostru devenind practic telecomanda jocului. Aveți hit-ul, iar dacă apăsați corespunzător, o să primiți bonusuri. Puteți să vă schimbați şi avatarul.

Cel de-al doilea joc este Kami. Acest joc a mai fost prezentat la iLikeIT şi este un puzzle. Are niveluri scurte în care trebuie să umpleți ecranul cu o singură culoare şi nu e simplu deloc. Grafică este excepţională, însă vă duce răbdarea şi creativitatea, organizarea mentală, la limită. Trebuie să împăturiți tot ecranul până ajungeți la destinaţie. Vă alegeți o culoare şi apoi trebuie să îl umpleți ecranul cu acea culoare în cât mai puţine mişcări posibile şi aveți un număr limitat până când ajungeți să faceți asta.

Cel de-al treilea joc este Yellow şi este similar cu Kami. Trebuie să umpleți ecranul în mod similar, cu aceeaşi culoare. Însă, aici fiecare nivel este diferit faţă de cel precedent şi este o experienţă foarte interesantă. Yellow poate fi găsit pe Google Play şi este şi pe iOS.

Cel de-al patrulea joc este unul similar cu Sudoku. De acum aveți la dispoziţie un joc foarte simplu de folosit, şi pe parcursul utilizării lui o să descoperiţi că învăţaţi mult mai repede decât un utilizator obişnuit pentru că are o unealtă foarte bună de învăţare. Sudoku este un joc care vă ajută să vă relaxați. Sunt niveluri pentru începători, dar şi pentru hard şi expert. Este gratuit la descărcare, pentru niveluri suplimentare va trebui să plătiţi.

Ultimul joc al dimineţii este Super Atomic, care se laudă că este cel mai greu joc posibil. Trebuie să descoperiți exact cum ajungeți la destinaţie. Pur şi simplu trebuie să duceți bila la destinaţie, iar toţi jucătorii care l-au testat au spus că este reuşit. Este bazat pe timp de reacţie şi răbdare, având o grafică interesantă.

iLikeIT. Aplicațiile care îmbină umorul cu informațiile utile
iLikeIT. Aplicațiile care îmbină umorul cu informațiile utile
Klaus Iohannis
Iohannis, la Innovation Labs: Digitalizarea scăzută a economiei şi a administraţiei este o realitate
Experți și antreprenori vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018
iLikeIT. Jocurile săptămânii
Ore de istorie, predate cu ajutorul unor jocuri: „Merg la sufletul copiilor”
Personalul hotelier, înlocuit în tot mai multe locații din lume de roboți
Momentul în care acumulatorul unui smartphone explodează
Icee fest
Netflix, Google și Facebook pe aceeasi scenă cu The New York Times, CNN, El Mundo, Social Chain și Discovery