iLikeIT. Idei de cadouri interesante: perna care te trezeste la momentul optim si sticla care iti reaminteste cand sa bei apa


Ultimul update: Sambata 29 Aprilie 2017 07:09
Data publicarii: Miercuri 26 Aprilie 2017 10:55
Categorie: Smart things

Sunteti in pana de idei pentru cadouri sau vreti sa cheltuiti banii pe niste gadgeturi interesante?  George Buhnici are solutia.

Primul gadget din lista este o perna inteligenta. Pe langa confortul pe care-l promite, are si cu senzori care monitorizeaza calitatea somnului. Altfel, gaseste si momentul optim pentru trezire, in functie de ora la care ati setat alarma.

Tot in perna, inginerii Sunrise au montat si un difuzor, care poate reda melodiile de pe telefonul mobil, la care se conecteaza prin bluetooth.

La aplicatie au lucrat si oameni de stiinta specializati in odihna si vine la pachet cu o multime de recomandari. Acum, o perna costa doua sute de dolari pe Kickstarter si poate fi livrata abia in octombrie.

Un alt gadget care-si cauta finantare este aceasta tastatura retro, dar cu bluetooth. Penna, pe numele ei, poate fi comandata la 99 de dolari, inainte sa ajunga in magazin. Livrarea incepe in august. Tastatura este ideala pentru tableta sau telefon mobil, pentru ca are si un suport pentru asa ceva, dar poate fi conectata si la un laptop ori la un computer.

Altfel, atuul ei este doar designul. Producatorul a strans deja cinci sute de mii de dolari pentru finantare.

Cu al treilea gadget puteti transforma intreaga locuinta intr-un set mare de tobe. La livrarea produsului, care incepe abia peste un an, primiti doi senzori care pot fi montati pe un set de betze pentru tobe. La contactul acestora cu orice suprafata, genereaza sunetul specific in aplicatia de pe telefon. La telefon va conectati castile si iata cum puteti deveni artist, oriunde si oricand.

Senzorii vin la pachet si cu o aplicatie care contine zeci de lectii pentru a deslusi tainele acestor instrumente. Setul costa 120 de dolari.

Poate cel mai ciudat gadget din lista este o sticla pentru apa. Costa 40 de dolari, dar se lauda cu bluetooth si incarcare wireless, cu un scop: monitorizeaza cat de des beti apa, dar stie si cantitatea, pe care o noteaza in aplicatia de pe telefon. Asa va poate aminti cand este cazul sa consumati lichide. De exemplu, daca agitatia sticla, iar ledul se aprinde, inseamna ca trebuie sa beti apa. Insa poate fi livrata incepand cu luna noiembrie.

iLikeIT. Aplicatii GRATUITE de editare foto si video. Merg atat pe dispozitivele mobile, cat si direct in browser
iLikeIT. Aplicatii GRATUITE de editare foto si video. Merg atat pe dispozitivele mobile, cat si direct in browser
Klaus Iohannis
Iohannis, la Innovation Labs: Digitalizarea scăzută a economiei şi a administraţiei este o realitate
Experți și antreprenori vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018
iLikeIT. Jocurile săptămânii
Ore de istorie, predate cu ajutorul unor jocuri: „Merg la sufletul copiilor”
Personalul hotelier, înlocuit în tot mai multe locații din lume de roboți
Momentul în care acumulatorul unui smartphone explodează
Icee fest
Netflix, Google și Facebook pe aceeasi scenă cu The New York Times, CNN, El Mundo, Social Chain și Discovery