iLikeIT. Cum sa faci rapid bani pe internet. Sfaturi pentru cei care au idei de aplicatii sau servicii online

Dată publicare: 01-07-2015 12:16
Dată actualizare: 04-07-2015 07:31


Banii facuti rapid pe internet sunt visul oricarui pasionat de internet, tehnologie si business. Problema celor isteti la programare este insa ca de multe ori nu se pricep la facut bani.

George Buhnici a explicat miercuri, la iLikeIT, cum sa faci bani cand ai o idee de aplicatie, de un serviciu online si vrei sa le implementem. Despre cum facem bani in epoca asta a vorbit Adriana Iordan, specialist in comert electronic la AvanGate.

Intrebata care sunt cele mai rentabile afaceri de pe internet, Adriana Iordan a spus: "Noi suntem convinsi ca in continuare e vorba de companiile care reusesc sa monetizeze ceea ce produc, chiar daca au o editie gratuita."

Topul aplicatiilor din Google Play care produc bani sunt, surprinzator, cele gratuite. Cei care joaca unele jocuri devin atat de prinsi, incat pe parcursul utilizarii descopera ca trebuie sa cumpere diverse "ajutoare".

"Trebuie sa ai, ca si producator, instrumente in aplicatie sa-i convingi la un click sa faca o cumparatura", spune specialistul.

Cum incepi sa faci bani repede dintr-o aplicatie? "Poti sa faci un joculet sau orice aplicatie online, sa il oferi gratis si sa prinzi clientul pe parcurs", a explicat Adriana Iordan.