iLikeIT. Cu ajutorul noilor gadgeturi audio, sunetul se aude mai bine ca niciodata. Recomandari de boxe si casti

Ultima actualizare: 22-05-2015 06:51

Viata fara muzica e mai putin... colorata. Cu ajutorul noilor gadgeturi audio, sunetul se aude mai bine ca niciodata, inclusiv de pe mobile sau tablete.

- Bose Lifestyle Roommate - este o boxa foarte usor de utilizat. Poate fi folosita de catre cei care petrec mult timp la birou. Nu stie sa se conecteze wireless si nu are nimic smart in ea. In spate are cablul de curent si un  cablu jack, care poate fi conectat la calculator, telefon, cd player sau orice vreti voi. Cand vreti sa opriti muzica, aceasta boxa are o facilitate extrem de desteapta. Este sufieicnt sa tingeti logo-u cu degetul, iar muzica se opreste instant.

Din pacate, pretul acesteia este destul de mare, undeva spre 300 si ceva de euro.

- Plantronics Audio 995 - sunt casti speciale pentru "gaming" si au imprumutat cateva idei din aviatie. Castile vin peste urechi si sunt dotate cu niste pernute care izoleaza fonic. Microfonul este asezat strategic in dreptul gurii, insa in momentul in care sste ridicat, sunetul convorbirii este taiat automat.

- Samsung Wireles Speaker SB330 - este un difuzor wireless foarte inteligent. Se poate incarca de la incarcatorul de perete, iar partea cea mai frumoasa este ca nu trebuie sa te pricepi la gadgeturi ca sa reusesti sa o "imperechezi".

- Car kit audio PNI BT27 cu Bluetooth - este mic, poti sa uiti de el in masina, pentru ca are o baterie care tine 17 ore.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO