iLikeIT. Concursul de roboti organizat in tara noastra. Ce inventii au adus tinerii din toata lumea


Ultimul update: Joi 02 Iunie 2016 07:01
Data publicarii: Luni 30 Mai 2016 11:09
Categorie: Smart things

Robotica nu este o stiinta rezervata doar specialistilor. Cei mai talentati si mai creativi descopera tehnologia chiar de pe bancile scolii si vin si cu idei destepte.

Cunoastem cativa elevi roboticieni isteti in iLikeIT, unde sunt invitatii lui George Buhnici.Ei au venit in Romania pentru competitia Infomatrix, la care au pariticpat anul acesta 530 de elevi si studenti din 48 de tari. EI au prezentat, in fata juriilor alcatuite din specialisti 347 de proiecte la categoriile Programming, Computer Art, HardwareControl , Short Movie si Robotics.


Infomatrix este o competitie internationala organizata anual in Romania, incepand cu anul2003, de Fundatia Lumina Institutii de Invatamant, care a fost creata pentru a permite celor mai buni studenti din domeniul IT din intreaga lume sa secunoasca si sa faca schimb de idei prin prezentareade proiecte IT&C. Etapele nationale ale Infomatrix se desfasoara in Mexic, Kazakhstan, Ucraina,Polonia si Romania.

Primul robot din lume care stie sa recunoasca emotiile umane, prezentat la un targ din Paris. Cu ce inventie au venit rusii
Primul robot din lume care stie sa recunoasca emotiile umane, prezentat la un targ din Paris. Cu ce inventie au venit rusii
Klaus Iohannis
Iohannis, la Innovation Labs: Digitalizarea scăzută a economiei şi a administraţiei este o realitate
Experți și antreprenori vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018
iLikeIT. Jocurile săptămânii
Ore de istorie, predate cu ajutorul unor jocuri: „Merg la sufletul copiilor”
Personalul hotelier, înlocuit în tot mai multe locații din lume de roboți
Momentul în care acumulatorul unui smartphone explodează
Icee fest
Netflix, Google și Facebook pe aceeasi scenă cu The New York Times, CNN, El Mundo, Social Chain și Discovery