iLikeIT. Cele mai bune aplicatii, care va pot transforma smartphone-ul intr-un telefon si mai ... smart


Ultimul update: Vineri 23 Octombrie 2015 07:05
Data publicarii: Marti 20 Octombrie 2015 12:24
Categorie: Smart things

Telefonul mobil poate raspunde mai repede la nevoile noastre daca il invatam aplicatii noi. Iata cateva scurtaturi si solutii pentru un smartphone si mai... smart.

Aplicatia iSwipe. Din pacate nimeni nu mai abuzeaza de gesturile de pe telefon. Sunt utile atunci cand ai un telefon cu ecran mare si degete prea putine.

iSwipe, practic activeaza colturile ecranului ca sa deschida rapid un "sertar" - caci asa se traduc in romana - cu ultimele aplicatii utilizate sau setari rapide. veti vedea astfel cat de usor este sa opriti Wi-Fi sau sa deschideti lanterna.

Zedge este o aplicatie cu zeci de mii de fotografii si melodii cu care poti sa iti personalizezi telefonul. Este ca o schimbare la fata pe care telefonul tau o merita foarte tare.

Cand vrea, Microsoft poate sa faca aplicatii bune. Ultima, se numeste Next Lock Screen si este, asa cum i-ar spune numele in Romana, un lock screen, adica ecranul acela pe care il vezi prima data dupa ce apesi butonul de pornire. Astfel, in fiecare zi ai o fotografie noua, de la Bing. Apropo, sunt spectaculoase.

Lock Screen afiseaza frumos toate notificarile. Trageti in stanga sau in dreapta ca sa le deschideti sau sa cititi. Apoi, jos aveti mai multe iconite. Ca sa le deschideti, trebuie sa apasati de doua ori, rapid. Deasupra lor aveti o alta iconita mai mica, apasati pe ea ca sa selectati unde sunteti: acasa, pe drum sau la munca. Va schimba aplicatiile in functie de profilul ales.

Functioneaza de minune cu launcher-ul Yahoo Aviate. Atentie ... din pacate nu functioneaza cu telefoanele cu amprenta. Adica functioneaza, dar trebuie sa renuntati la deblocarea cu amprenta.

Iar daca vreti Marshamallow pe telefon, probabil va trebui sa asteptati cateva luni bune. In schimb, puteti avea de pe acum ... doar launcherul. Scrieti Google in Playstore si telefonul o sa arate ca un Nexus. Mai ales meniul. De-acum aplicatiile sunt listate vertical, iar primele patru aplicatii sunt cele deschise recent. Evident, merge de minune si Google Now.