Cel mai urmarit site de stiri din Romania se innoieste de astazi, ca sa tina pasul cu cititorii si telespectatorii sai si atunci cand sunt in miscare.

Aplicatia www.stirileprotv.ro poate fi descarcata gratuit pentru dispozitivele mobile Android si iOS, iar cel mai nou update aduce cateva schimbari extrem de importante pentru utilizatorii care sunt interesati de stiri si informatii.

In partea de sus a aplicatiei a aparut butonul de LIVE, care dupa ce este accesat, ofera la rezolutie inalta transmisia canalului ProTV NEWS, care difuzeaza in direct toate editiile de stiri ale PRO TV, precum si inregistrarile unor emisiuni precum "Romania, te iubesc", "iLikeIT" sau "Ce se intampla, doctore?".

Astfel, de acum inainte, pe telefonul mobil sau pe tableta oricine poate urmari LIVE toate jurnalele de stiri PRO TV.

O alta optiune foarte utila este accesul offline la stirile preferate ale utilizatorilor.

Fiecare stire are deasupra ei, in aplicatie, o steluta, care, daca este bifata, permite utilizatorului respectiv sa o acceseze mai tarziu chiar daca nu are conexiune la internet in acel moment, dar vrea sa citeasca acea stire. Pentru acest lucru, insa, este nevoie ca utilizatorii sa se logheze, printr-o operatiune simpla, care dureaza foarte putin.

Tot in meniul principal, in zona superioara, se afla una dintre cele mai importante sectiuni ale aplicatiei Stirile ProTV - este vorba de "Vremea".

In viitorul apropiat, utilizatorii vor avea parte si de imagini in format 360 de grade.

Tot in aplicatia Stirile ProTv puteti gasi si numarul special pentru WhatsApp - 0744.878.878 - la care utilizatorii pot trimite mesaje foto si video.