iLikeIT. Cea mai buna aplicatie pentru soferii care vor sa se cunoasca si sa comunice intre ei, in trafic: "We Love Traffic"


Ultimul update: Vineri 17 Octombrie 2014 07:19
Data publicarii: Marti 14 Octombrie 2014 10:05
Categorie: Smart things

Zilnic, romanii pierd in trafic mii si mii de ore. Timp suficient sa inveti sa crosetezi, sa citesti carti sau sa inveti limbi straine de pe CD.

Sau poate sa te imprietenesti ori sa iti gasesti jumatatea printre ceilalti soferi la fel de blocati la semafor. Aceasta e ideea romanilor care lanseaza reteaua sociala din trafic.

Se numeste We Love Traffic

si este o aplicatie care permite soferilor sa comunice si sa se cunoasca prin intermediul numarului de inmatriculare al masinii pe care o conduc. Este foarte simplu: esti la volan sau pieton, vezi un sofer in trafic si vrei sa ii transmiti un mesaj: tastezi in aplicatie numarul de inmatriculare al masinii lui si, daca si el are aplicatia instalata, poti intra in chat cu respectivul. Poti trimite si text, dar si foto.

Butonul *traffic* iti permite sa vezi toti utilizatorii care ruleaza pe
aceeasi strada cu tine sau utilizatorii din aceeasi locatie cu tine. Inainte de a intra in chat cu unul dintre ei, butonul *i* arata datele personale ale utilizatorului, iar butonul *like* il adauga in lista de prieteni.

Butonul *friends* arata lista de prieteni, iar butonul *unlike* elimina din lista prietenul. Ca sa iti cauti prieteni atunci cand nu esti in trafic tastezi in *search license plate* prima litera a judetului unde te intereseaza sa gasesti pe cineva si vor aparea toti utilizatorii din acel judet.

La ce foloseste "We Love Traffic":

1. Iti faci prieteni cand ii vezi *live* la volan, fara a avea nevoie de numarul de telefon.

2. Poti anunta si poti fii anuntat cand: ai blocat pe cineva sau esti blocat in parcare sau ai uitat: farurile pornite, geamul deschis, busonul de rezervor deschis..etc

Cei care au creat aceasta aplicatia sustin ca "We Love Traffic" ofera un chat 100% securizat si ca nici o informatie nu se pastreaza pe serverul lor.