ILikeIT. Biblioteca inteligenta construita de doi studenti din Cluj. Cum functioneaza Studhub

Ultima actualizare: 23-06-2016 01:01

Internetul nu este doar pentru socializare si cautarea unor raspunsuri. Poate fi si o biblioteca desteapta care sa adune la un loc studentii si dascalii.

De la aceasta idee au plecat invitatii lui George Buhnici care au pus bazele unei comunitati de studenti.

Este vorba despre doi studenti la​ ​facultatea de Automatica si Calculatoare, totodata colegi de camin. Doi​ ​pasionati de tehnologie si de crearea unui produs care sa rezolve o​ ​problema.

Pe Studhub gasesti resursele postate de colegii tai, selectionate dupa​ ​materii, rating, comentarii ale colegilor, explicatii prin introducerea​ ​unei postari inteligente.

Platforma este destionata mediului educational in general. Deocamdata​ ​ea este limitata la 3 mari universitati din Cluj-Napoca: Universitatea​ ​Tehnica din Cluj-Napoca, Universitatea Babes Bolyai si Universitatea de​ ​Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu. Aceasta limitare este datorita faptului​ ​ca baza de date(facultati, specializari, ani de studiu, etc) este introdusa​ ​manual, studentul doar alegandu-si exact profilul si anul sau de studiu,​ ​astfel creandu-si un profil de student care este legat de profilurile colegilor.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO