Cum a transformat un american 35 de dolari in 2 milioane de dolari printr-un joc. Totul a plecat din fata televizorului

Ultima actualizare: 23-12-2014 00:38
Scott Hanson

Americanii sunt topiti dupa fotbalul lor atat de mult incat pana si jocurile au devenit adevarate mine de aur.

Fantasy Football e un fel de Divizia Fantastica pentru cei care-si mai aduc aminte de jocurile din ProSport de pe vremuri. Oameni obisnuiti isi fac echipe virtuale din jucatori reali si puncteaza in functie de prestatiile acestora in meciuri de asemenea reale. Jocul tine foarte mult de statistica, dar a prins enorm in ultimii ani in Statele Unite, dar si in restul lumii.

Scott Hanson este acum un milionar datorita acestui tip de concurs. Cu doar 35 de dolari a pornit la drum pe site-ul Fan Duel si a ajuns pana in finala pe care a castigat-o si care i-a adus 2 milioane de dolari.

Totul a plecat din fata televizorului cand a vazut o reclama la site-ul de Fantasy Football, iar sotia i-a recomandat sa se inscrie.

Pe site-ul unde s-a inscris Hanson, regulile sunt destul de simple: poti sa-ti alegi orice jucatori vrei cat timp nu depasesti un buget maxim de salarii, iar liga dureaza doar o zi nu un an intreg.

Hanson a intrat alaturi de alte cateva mii de jucatori si la a doua incercare, dupa ce a investit doar 35 de dolari, a reusit sa castige primul lui premiu mare: 15.000 de dolari. Ajungea insa sa stea si 10 ore pe zi sa urmareasca fotbalistii si sa le noteze toate statisticile.

Antrenor personal de profesie, dupa ce a fost profesor la un moment dat, Hanson a continuat sa reinvesteasca profitul pana cand a ajuns la marele premiu de 2 milioane de dolari.

Primul lucru pe care l-a facut dupa ce s-a intors din Vegas unde a castigat finala a fost insa sa se intoarca la munca si sa-si antreneze unul dintre clienti. Era acelasi pe care il antrenase in seara primului sau castig mare: "Omul asta imi poarta noroc", a spus Hanson.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO