Ce trebuie să știi despre noile telefone Pixel de la Google. Caracteristici și preț


Ultimul update: Luni 09 Octombrie 2017 13:31
Data publicarii: Vineri 06 Octombrie 2017 09:14
Categorie: Smart things

Google a prezentat a două generaţie de telefoane Pixel, gândite să concureze cu produsele Apple, dar la preţuri cu 50 de dolari mai mici decât noile modele iPhone.

Compania a lansat însă o întreagă serie de gadgeturi, de la laptopuri la o variantă mini a asistentului Google Home.

Printre ele se numără şi o pereche de căşti numai bune de luat în vacanţă dacă nu vorbiţi limba ţării de destinaţie: sunt capabile să vă traducă instantaneu ceea ce vi se spune.

Pixel 2 şi Pixel 2 XL sunt rezistente la apă, au camere la fel de puternice pe spate, ecrane OLED şi senzori de amprentă.

Sabrina Ellis, reprezentant al companiei: "Am făcut mai simplu şi mai rapid accesul la asistentul Google pe Pixel 2, cu o nouă dotare numită margine activă. Strângeţi telefonul uşor, în poziţia în care îl ţineţi de obicei şi întrebaţi ce aveţi nevoie."

Graţie opţiunii Lens din cadrul aplicaţiei Google Photos, telefoanele pot furniza informaţii despre obiectele din jur, prin simplă îndreptare a camerei înspre ele.

Reprezentant al companiei: "Eşti la un prieten, la o petrecere, vezi un afiş simpatic şi te întrebi cine l-a făcut. Acum poţi afla cu Google Lens."

Aşa cum a făcut Apple la iPhone 7, Google a eliminat mufa pentru căşti, deşi acestea comunică între ele cu un cablu şi cu telefonul prin bluetooth. Inovaţia este însă că aceste căşti vor putea traduce aproape în timp real din 40 de limbi.

Reprezentant al companiei: "E o aplicaţie incredibilă a lui Google Translate, susţinută de inteligenţa artificială. E că şi cum ai avea propriul traducător lângă tine."

Gigantul IT a lansat şi o camera mică destinată celor care nu vor să rateze momente importante pentru că sunt ocupaţi să facă fotografii. Google Clips se prinde de curea sau de haine şi filmează sau face singură fotografii, transferând apoi totul în telefon.

Juston Payne, reprezentant al companiei: "O porneşti şi înregistrează momentul pentru că tu să poţi trăi momentul. Nimic nu părăseşte dispozitivul până când tu decizi să salvezi şi să distribui."

Iar Google Home, dispozitivul care funcţionează ca un asistent personal pentru întreaga familie, vine acum într-o versiune mini şi una maxi.

Facebook și Twitter, chemate să depună mărturie despre posibila influență rusă în alegeri
Facebook și Twitter, chemate să depună mărturie despre posibila influență rusă în alegeri
Klaus Iohannis
Iohannis, la Innovation Labs: Digitalizarea scăzută a economiei şi a administraţiei este o realitate
Experți și antreprenori vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018
iLikeIT. Jocurile săptămânii
Ore de istorie, predate cu ajutorul unor jocuri: „Merg la sufletul copiilor”
Personalul hotelier, înlocuit în tot mai multe locații din lume de roboți
Momentul în care acumulatorul unui smartphone explodează
Icee fest
Netflix, Google și Facebook pe aceeasi scenă cu The New York Times, CNN, El Mundo, Social Chain și Discovery