Ce cauta romanii pe Google de Paste. "Gainile care fac oua rosii", "Ce este Iisus", printre curiozitati

Ultima actualizare: 19-04-2017 07:11
google

 Portalul de turism Concediu.com a incercat sa afle ce cauta romanii pe Google de Paste, pentru a le prezenta oferte cat mai tentante.

 Pe langa "Paste in Bucovina" ori "Paste in Maramures", multi sunt curiosi sa afle unde pot gasi "gainile care fac oua rosii", "ce este Iisus" sau "cand e Pastele Cailor", scrie profit.ro.

Romanii au cautat pe internet, in aceasta perioada, de 3-4 ori mai mult vacante de Paste in Romania decat in strainatate, inclusiv Bulgaria, povesteste Madalin Mancila, managing director la nou infiintatul portal Concediu.com, dezvotat de agentia de turism Millennium Tour.

Constatand interesul mare pentru Paste in Romania, cei de la Concediu.com au incercat sa afle, mai in amanunt, ce cauta, mai exact, romanii in aceasta perioada. Astfel de informatii i-ar fi ajutat sa se centreze pe ofertele cu cel mai mare potential.

Pe langa faptul ca se cauta "Paste in Bucovina", in Maramures sau in zona Sibiului, din cercetarile portalului a reiesit ca multi romani au incercat sa afle unde pot gasi "gainile care fac oua rosii" sau "cand e Pastele Cailor". Madalin Mancila a constatat ca pentru multi, pastele si-a pierdut semnificatia religioasa, atata vreme cat exista destui pe care ii intereseaza "ce este Iisus". Nu "cine este", ci "ce este". Dar pe primul loc in topul cautarilor amuzante raman "gainile care fac oua rosii".

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO