Andra si Catalin Maruta au fost la inaugurarea Burj Dubai

Catalin Maruta, Andra

Indragostiti de minunile pe care le poate oferi o vacanta ca in ”1001 de nopţi”, Andra si Maruta s-au intors la acest inceput de an in Dubai.

 

Prezentatorul emisiunii ”Happy Hour” de la Pro TV si sotia sa, insotiti de prieteni, au sarbatorit Revelionul in preajma celei mai inalte cladiri din lume, au facut plaja in luna ianuarie si nu au ratat nici un loc de distractie din vestitul Dubai.


Cum au petrecut cei doi? Cu focuri de artificii, petreceri demne de Hollywood si mult dans in noaptea dintre ani.

”Revelionul organizat a fost ceva ce nici filmele spectaculoase de peste Ocean n-ar putea cuprinde, din simplul motiv ca Dubai nu incape nici pe pelicule, nici in albume foto, imaginile aduse pe post de suvenir nu indreptatesc realitatea de-acolo. A fost un Revelion ca o poveste din '1001 de nopti', cu mult dans si niste focuri de artificii cum n-am vazut nicaieri in lume. Am dansat nebuneste, iar pe la jumatatea noptii, fetele au ramas fara pantofi, noi ne-am dat jos sacourile, cam asa faceau toti si chiar simteai nevoia sa fii in acord cu schimbarile halucinante de cadru”, isi aminteste Catalin Maruta.


Cele doua vedete au avut timp si de plimbari, asa ca au inceput sa exploreze treptat imprejurimile statiunii Jumeirah, unde au fost cazati. S-au distrat la Wild Wadi Water Park, un parc acvatic exceptional, si-au incarcat bateriile la Jumeirah Beach, au vizitat Palm Islands, un grup de insule cu amenajari dispuse in asa fel incat statiunea are forma unui palmier oglindit in mare si pana si aeroportul le-a taiat rasuflarea pentru ca arata, dupa cum povestesc cei doi, ca un veritabil muzeu. Andra si Catalin nu puteau rata nici cea mai inalta cladire din lume, despre care toata planeta a vorbit la inceputul acestui an si la a carei inaugurare au asistat intr-un mod original: de la balcon.

Citește și
Andra
Andra a filmat un nou videoclip!
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

”Din balconul camerei noastre de hotel se vedea totul foarte bine, nici nu cred ca ne mai auzeam unul pe celalalt, am comunicat prin gesturi si sunete nearticulate, a fost ceva inimaginabil. Turnul are 828 de metri, e colosal si intimidant, te apuca frisoanele cand il vezi, nu-ti vine sa crezi ca omul a construit asa ceva. Noua ne-a placut enorm si ni s-a parut clar o victorie a omului asupra prejudecatilor si fricii. Stiu, demersul a fost criticat pe mapamond, stiu ca un arhitect german a spus, de exemplu, ca e o risipa inutila si o grandomanie tipic orientala, ca niciodata americanii (vestiti pentru spiritul practic) n-ar fi construit asa ceva, doar pentru a demonstra suprematia puterii asupra utilului. Dar dincolo de polemicile astea, Burj-Khalifa e o minune contemporana a lumii”, povesteste Maruta.


Care este cea mai frumoasa amintire cu care cei doi s-au intors acasa? Vizita intr-un parc foarte ingenios, care le-a dat senzatia ca se afla, dintr-o data, la mii de kilometri departare.

 ”Asa, ca o amintire sentimentala, romantica, a ramas un parc aflat nu departe de hotelul nostru. Am descoperit un fel de Venetie reconstruita, cu tot ce presupune, inclusiv gondole. Asta ne-a dat senzatia ca am evadat o zi din Orient si am facut o escapada in Italia, iar seara ne-am intors la Medinat Jumeirah. Bine, arhitectura acestei Venetii este adaptată clar la stilul oriental, deci sa ne intelegem, nu e o copie kitsch a Venetiei originale, cum au americanii prin Nevada si mai stiu eu pe unde, e o reinventare a Venetiei, sub alta alura, doar gondolele persista in cadru, ca element comun cu Europa. Dar si ele au parca ceva oriental, e foarte interesant. Ne-am simtit exceptional, oricine ajunge acolo devine robul acestui loc si vrea sa revina cu orice chip”, a mai spus Catalin.


"Dubai e un loc atat de complex, incat si daca vom merge acolo zece Revelioane la rand, tot nu vom fi plictisiti vreodata de locuri si atmosfera, dimpotriva, vom avea vesnic ceva nou de experimentat”, au incheiat cei doi.
 

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Catalin Maruta a pupat-o pe Simona Sensual sub vasc! Ea vrea copil
Catalin Maruta a pupat-o pe Simona Sensual sub vasc! Ea vrea copil

Catalin Maruta a vrut sa faca o fapta buna! Sa se impace pe final de an cu Simona Sensual, exact in studiourile "Happy Hour". Si a avut parte de surprize!

Andra a filmat un nou videoclip!
Andra a filmat un nou videoclip!

Andra a filmat un nou videoclip, la piesa “Colt de suflet”, un featuring cu Adi Cristescu, melodie ce reprezinta cel de-al doilea single promovat de pe albumul “Iubeste-ma astazi, iubeste-ma maine”, editat de MediaPro Music.

Nunta de vedeta: Andra si Catalin Maruta!
Nunta de vedeta: Andra si Catalin Maruta!

Incepand din 9 noiembrie, pe www.protv.ro, ai ocazia sa citesti despre unul dintre cele mai frumoase momente din viata vedetelor: ziua nuntii!

Recomandări
Un cetăţean polonez care ratase îmbarcarea ar fi anunţat prezenţa unei bombe la bordul avionului aterizat la Timişoara
Un cetăţean polonez care ratase îmbarcarea ar fi anunţat prezenţa unei bombe la bordul avionului aterizat la Timişoara

Un avion care decolase din Polonia, cu peste o sută de pasageri la bord, a aterizat de urgență joi noapte pe aeroportul din Timișoara, după ce a fost primită o amenințare cu bombă.

Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat
Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat vineri licitația pentru modernizarea căii ferate Constanța-Mangalia, după mai multe amânări.

Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.