Revista presei: Soc! Madalina Manole s-a inseminat cu sperma fostului sot?

Ultima actualizare: 26-10-2012 23:41
Madalina Manole

Potrivit unor noi informatii, se pare ca marea iubire a Madalinei Manole, Serban Georgescu, avea sperma stocata la o clinica pe care artista a vizitat-o frecvent in perioada in care facea tratament pentru a ramane insarcinata.

Cancan: Ion Manole si-a amintit ca, pe vremea cand erau casatoriti, in incercarea lor de a deveni parinti, Madalina si Serban Georgescu au fost in mai multe randuri la diferite clinici particulare, printre care si Sabyc, implicata la un moment dat in fertilizari in vitro ilegale. Atunci, demersurile au esuat, iar parintii Madalinei spun ca este posibil ca Serban Georgescu sa fi stocat sperma in mai multe banci de acest gen, cu gandul ca artista s-ar putea folosi de ea in orice moment.

Click: Soc! A facut infarct la 22 de ani! A murit in timp ce dansa la bara Sambata noaptea, in jurul orei 3.00. Alexandra danseaza pe scena clubului „Troia", asa cum face in aproape fiecare sfarsit de saptamana. E modul ei de a se relaxa dupa turele lungi si obositoare de la fabrica de mobila Aramis, din Baia Mare, unde lucreaza ca muncitoare necalificata. Brusc, se opreste din dans, se clatina cateva secunde si se prabuseste fara suflare, sub privirile ingrozite a peste 100 de oameni.

Libertatea: Delia si-a parasit iubitul Artista i-a cerut lui Florin 'sa ia o pauza' in relatia lor, ea mutandu-se deja din locuinta acestuia, de pe Soseaua Nordului, din Bucuresti. Cei doi au ramas insa prieteni, hotarand sa nu faca, inca, publica aceasta separare. Ciorba reincalzita pare sa nu-i fi priit nici Deliei Matache. Blonda a fost cea care si-a parasit, de data aceasta, iubitul, pe Florin Moldoveanu, caruia i-a cerut “sa ia o pauza”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO