Revista presei: Ramasitele extraterestrilor gasite intr-un vulcan pe Marte!

Ultima actualizare: 10-10-2012 17:00
crater

Oamenii de stiinta au descoperit o regiune pe Marte unde extraterestrii au locuit, iar acum ramasitele lor au fost gasite sub un strat de depozite minerale.

Daily Mail: Climatul de pe Planeta Rosie de acum 3,5 miliarde de ani s-a schimbat radical de-a lungul anilor, de la o temperatura calda, apoi la una ploioasa, iar acum una arida si foarte rece. O noua echipa de cercetatori a descoperit urme de viata in interiorul unui vulcan, care dateaza de acum 3,5 miliarde de ani.

ABC News: Hillary Clinton declara, glumind, ca Barack Obama este "invidios" pe ea pentru ca nu se afla in SUA "Am vorbit cu presedintele Obama. Cred ca este putin invidios ca eu sunt aici", a declarat Clinton la Kuala Lumpur. Hillary Clinton a declarat ca este "o mare onoare" sa lucreze cu Barack Obama, care a invins-o in alegerile primare inaintea scrutinului prezidential din 2008. "Obama si cu mine colaboram strans in materie de politica externa si eu sustin cu tarie obiectivele fixate pentru tara. Cred ca presedintele a mostenit probleme extrem de dificile si este determinat si vizionar asumand sarcina de a le rezolva.

The Times: Silvio Berlusconi: Mai bine ma sa te combini cu fete, decat sa fii homosexual "Mereu am fost asa, uneori ma uit la figura unei fete frumoase, dar este mai bine sa iti placa fetele decat sa fii homosexual", a declarat Berlusconi la inaugurarea unui salon de motociclete, in Milano. Referindu-se la interventia Biroului primului-ministru pentru eliberarea din detentie a adolescentei marocane care a participat la petrecerile premierului, Berlusconi a adaugat: "Din punctul meu de vedere, a fost un act de solidaritate si mi-ar fi rusine sa nu fi fost facut". De altfel, premierul italian a catalogat drept "o furtuna pe hartie" scandalul declansat de relatarile presei despre presupusa relatie pe care a avut-o cu adolescenta Ruby R., care luni a implinit 18 ani.

Washinton Post: Parisul si Londra isi vor testa la comun, in Franta, armele lor nucleare Presedintele francez, Nicolas Sarkozy, si premierul britanic David Cameron vor semna, marti, la Londra un tratat care va permite celor doua tari sa simuleze, incepand din 2014, functionarea arsenalului lor nuclear intr-o instalatie comuna din Bourgogne. Acest nou centru de simulare, care va fi construit pe locul unui complex deja existent al Comisariatului pentru Energie Atomica (CEA) situat la Valduc (Côte-d'Or), la 45 de kilometri nord-vest de Dujon, va incepe sa functioneze din 2014 si va fi total operational in 2022, a precizat presedintia franceza.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO