Revista presei:Cel mai tanar milionar roman are 25 de ani! Afla-i povestea!

Ultima actualizare: 10-05-2012 10:48
Bani

Sa ai o avere de 40 de milioane de euro la doar 25 de ani este un lucru destul de neobisnuit, in masura in care majoritatea tinerilor care au aceasta varsta abia daca reusesc sa-si gaseasca un job intr-un call center.

Capital: La doar 25 de ani, galateanul Andrei Lisinschi jr a reusit sa stranga o avere de 40 de milioane de euro din productie de tevi, tabla si metalurgie. Astfel, Lisinschi este cel mai tanar milionar. Acesta este urmat de Iustin Paraschiv, care la 29 de ani a acumulat deja o avere de 55-65 de milioane de euro. Pe locul al treilea se afla Sebastian Aurelian Ghita, care are nu mai putin de 125 de milioane de euro la varsta de 31 de ani.

Evenimentul ZileiJustitie-mutant: 14 luni pana la primul termen O hotarare prin care Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a stabilit programul de lucru al judecatorilor de la tribunale si curti de apel tergiverseaza exagerat actul de justitie. Asta, in conditiile in care judecarea in termen rezonabil a cauzelor este o conditie impusa in Mecanismul de Verificare si Cooperare pe Justitie, de care este conditionata chiar si aderarea Romaniei la Spatiul Schengen.

Gandul: Numarul de nunti a scazut la jumatate din cauza crizei, iar divorturile au crescut cu 17% pe timp de vara Anul trecut, in Romania au avut loc aproape 134.000 de casatorii, in scadere cu 10% fata de 2008, potrivit datelor de la Institutul National de Statistica (INS). Raportat insa la primele opt luni din an, numarul de casatorii a scazut cu aproape 21% in 2010 prin comparatie cu 2008, ajungand la aproape 90.000 in perioada ianuarie - august a acestui an.

Jurnalul National: Udrea face Manual de brand turistic Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), realizeaza un Manual de brand turistic si brosuri prin care sa promoveze brandul turistic al Romaniei, pentru care va plati peste 120.000 de euro. de Elena Stan Astfel, ministerul pe care il conduce organizeaza selectie de oferte pentru achizitionarea de servicii privind realizarea Manualului de brand turistic al Romaniei si servicii de promovare prin realizarea de materiale promotionale (brosuri) cu rol in lansarea noului brand turistic al Romaniei.

Romania LiberaCe legatura exista intre dosarele Nicolae Popa si Banca Agricola Scandalul FNA-Banca Agricola a fost readus acum in atentia publica chiar de SOV. Intr-una dintre convorbirile sale interceptate de SRI, SOV sustine ca a organizat suspendarea presedintelui Traian Basescu pentru a se razbuna deoarece acesta i-ar fi redeschis dosarul penal in care era acuzat ca a instigat la prejudicierea Bancii Agricole cu circa 9 milioane de dolari.

Adevarul: Spaga in sex pentru domnul judecator Vicepresedintele Judecatoriei Petrosani a luat mita constand intr-o partida de sex de la o femeie - cu 23 de ani mai tanara decat el - al carei proces il judeca. Magistratul Valentin Popescu (56 de ani) a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare pentru coruptie, dupa ce a facut sex cu o justitiabila pe care o judeca.

Ziarul Financiar: Ion Ariton, noul ministru al economiei, in prima conferinta: Sa vedem, sa analizam, ne dorim Ministrul economiei, Ion Ariton, care a preluat conducerea institutiei de la Adriean Videanu, a avut ieri o prima intalnire cu presa, dupa aproape doua luni de la numirea sa in functie. Ariton insa nu a avut de transmis niciun mesaj concret, in afara de cel al continuarii muncii predecesorului sau. In rest, discursul ministrului a fost presarat cu posibilitati sau intentii de analize, fara a transmite insa o idee conturata de la conducerea ministerului care are in subordine companii romanesti de miliarde de euro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO