Revista presei: Adelina Chivu are grave probleme inainte de nastere!

Ultima actualizare: 02-07-2012 10:20
Adelina si Cristi

In mai putin de trei saptamani, Adelina va deveni mama pentru a doua oara. In aceste conditii, nicio companie aeriana nu-si mai asuma riscul unui zbor Italia-Romania si retur, fapt ce o tine departe de casa, spre disperarea ei.

Cancan: Planurile Adelinei Chivu au fost date peste cap de o veste crunta. Mama ei, care a invins in trecut cancerul, are din nou probleme de sanatate, dupa ce in ianuarie i-a fost extirpata o tumoare. Surse din preajma familiei ei de la Piatra Neamt ne-au relatat ca femeia si-a petrecut ultima perioada umbland din spital in spital. Starile de rau din ce in ce mai dese si mai grave au alarmat-o, iar rezultatele analizelor pe care a mers sa si le faca au ingrijorat-o teribil.

Click: Sorin Boiangiu, fostul iubit al Adelinei Pestritu, risca inchisoarea sau o amenda record in conflictul armat de la spitalul din Timisoara In zadar a incercat fostul bodyguar sa sustina ca el nu ar fi fost implicat in scandalul focuri de arma din sala de urgente a Spitalului Municipal din Timisoara. Din documentele inainte de politisti la Parchet reiese ca Sorin Boiangiu poate sa faca trei luni de inchisoare sau sa plateasca o amenda record. Totul porneste de la faptul ca i-a spart nasul unui individ care i-a injurat prietena si pe urma l-a impuscat.

LibertateaDana Savuica pozeaza iar goala! La 40 de ani! Aflata la o petrecere Dana Savuica a fost intrebata de toata lumea daca nu ar avea curaj sa repete isprava de acum aproape 11 ani, cand a pozat in primul numar al revistei Playboy Romania, Dana a dat un raspuns care a starnit discutii aprinse: “In decembrie va asteapta o mare surpriza!”. Vedeta nu a vrut sa dea mai multe detalii, dar a lasat sa se inteleaga ca anul acesta nu se va incheia pana cand nu-i vom admira iar nurii intr-o revista pentru barbati.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO