Mama lui Lohan: Recunosc, fata mea este dependenta de anumite substante!

Ultima actualizare: 10-10-2012 06:45
Lindsay Lohan

Dupa ce ani de-a randul a negat starea in care se afla fiica ei, Dina Lohan a recunoscut ca fiica sa este dependenta de anumite substante, interzise de lege.

People: Intr-un interviu acordat lui Matt Lauer, Dina a descris-o pe fiica sa, care este tratata la centrul Betty Ford din California, ca fiind "fericita si relaxata". "Este doar o persoana diferita. A fost in mai multe clinici de dezintoxicare, insa aceasta in care se afla in prezent, chiar a schimbat-o", a declarat mama artistei.

RadarOnlineCatherine Zeta Jones si Michael Douglas au iesit impreuna la plimbare, prin NY Michael Douglas se lupta si vrea sa invinga neiertatoarea boala a cancerului, insa nu o face singur, ci sprijinit de sotia sa, Catherine Zeta Jones. Cei doi au fost vazuti in timp ce se plimbau pe strazile din New York. Chiar daca radiatiile si chimioterapia si-au pus amprenta asupra fizicului actorului, acesta a declarat ca nu se va lasa invins de boala, in ciuda speculatiilor ca starea sa este din ce in ce mai fragila.

X17Online: Brad Pitt, in actiune pe platourile de filmare ale Angelinei Pentru ca nu i-au cazut bine fotografiile in care sotia sa petrecea alaturi de bodyguardul lor, Brd Pitt a urcat rapid in avion si a zburat spre Ungaria, acolo unde sotia sa este producatoarea unui film care isi doreste sa sparga tiparele Hollywood-ului. Brad Pitt a fost surprins de paparazzi in timp ce se plimba pe platourile de filmare cu doua aparate de fotografiat, pentru a imortaliza cat mai multe scene din filmarile care au loc in Budapesta.

InRumor: Fiul lui John Travolta va purta numele de Benjamin Kelly Preston trebuie sa nasca la sfarsitul lunii noiembrie, dupa ce sotul ei se va intoarce din Australia, unde participa la cea de-a 90-a aniversare a companiei de transport aerian Qantas, al carei ambasador este. Travolta a plecat la Sydney, pentru a participa la evenimentul programat sa se desfasoare timp de 10 zile, zburand cu Boeing-ul 707 personal.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO