Lindsay Lohan se intoarce la inchisoare? A fost filmata in timp ce fura

×
Codul embed a fost copiat

Problemele se tin lant de LiLo. Actrita a fost surprinsa de camerele de supraveghere in timp ce pleca dintr-un magazin cu un lantisor in valoare de 2.500 de dolari pe care "uitase" sa il plateasca.

Radar Online: "Camerele de supraveghere arata clar cum Lindsay Lohan pleaca cu lantinsorul din magazin fara sa treaca pe la casele de marcat pentru a-l plati", a declarat o sursa din cadrul anchetei pentru Radar Online. Filmarea de pe camerele de supraveghere este cea mai puternica dovada impotriva lui LiLo. Daca nu ar fi existat, actrita n-ar fi trebuit sa-si faca probleme. Insa frumoasa blonsa are mari sanse sa se intoarca dupa gratii deoarece suma la care este evaluat colierul, incadreaza fapta artistei la furt deosebit de grav, si ii poate aduce ani buni dupa gratii.

Daily Mail: O reclama de la Yves Saint Laurent interzisa! Promova consumul de droguri Advertising Standards Authority (ASA), autoritatea care reglementeaza continuturile publicitare din Marea Britanie, a interzis spotul TV al parfumului Belle D'Opium, reprezentantii institutiei considerand ca modelul din reclama simuleaza consumul de droguri. Protagonista reclamei apare dansand in ritmurile unei tobe, inainte sa cada pe podea, intr-o pozitie sexy. Sloganul reclamei este "I am your addiction, I am Belle D'Opium. The new fragrance by Yves Saint Laurant". Confruntati cu asemenea probleme, reprezentantii casei YSL au declarat ca firma lor ia in serios responsabilitatea sociala si ca au un cod etic foarte strict.

Reuters: Festivalul de Film de la Cannes va fi deschis cu pelicula lui Woody Allen in care joaca si Carla Bruni: Midnight in Paris «Midnight in Paris», noul film al lui Woody Allen, va deschide Festivalul de la Cannes pe 11 mai, in marea sala Lumière, in prezenta juriului prezidat de Robert De Niro. Filmul va fi lansat in aceeasi zi in cinematografele din Franta. In principiu, filmul va fi proiectat in afara competitiei, pentru ca Woody Allen nu vrea sa participe in competitie, a spus delegatul general al festivalului, Thierry Frémaux. El a adaugat ca spera ca-l va convinge pana la urma pe regizorul american sa participe in competitie. Selectia oficiala va fi anuntata la jumatatea lui aprilie, a mai precizat acesta.

OK! Magazine: Blake Lively este cea mai dorita femeie din lume Actrita americana Blake Lively, starul din serialul TV "Gossip Girl", a fost desemnata cea mai dorita femeie din lume, in urma unui sondaj realizat de site-ul AskMen.com, la care au participat peste 5 milioane de barbati. Actrita americana in varsta de 23 de ani, care s-a despartit in septembrie 2010 de partenerul ei de viata Penn Badgley, alaturi de care a jucat in "Gossip Girl", a invins in acest sondaj nume sonore de la Hollywood. Mila Kunis, starul din "Black Swan", a ocupat locul al doilea, iar actrita Sofia Vergara, celebra pentru rolul din serialul de comedie "Modern Family", a ocupat treapta a treia a podiumului. Top modelul Selita Ebanks s-a situat pe locul al patrulea, iar starul casei Victoria's Secret Miranda Kerr a ocupat pozitia a cincea.

Citește și
miranda kerr
Arnold Schwarzenegger se face soldat
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Contactmusic: Jane Fonda nu este perfecta! Si-a aratat ridurile pentru a demonstra ca frumusetea nu inseamna perfectiune Actrita americana apare pe coperta celui mai recent numar al revistei Good Housekeeping si a cerut editorilor sa nu-i modifice fotografiile cu ajutorul tehnologiei digitale. Jane Fonda, in varsta de 73 de ani, declara ca femeile tinere au impus standarde de frumusete imposibile, dar spera ca prin aparitia ei naturala din acest pictorial lucrurile vor incepe sa se schimbe la Hollywood. "Imi pare rau pentru aceste tinere actrite de acum. Sunt mereu fotografiate peste tot, iar daca au o gropita pe posterior, aceasta va fi prezentata intr-o revista de scandal. Exista acest cult al perfectiunii. In mod consecvent, toate tinerele care imita celebritatile cred ca trebuie sa arate perfect, iar acest lucru este distructiv", spune Fonda.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
George Clooney s-a imbolnavit de malarie. Dar s-a vindecat
George Clooney s-a imbolnavit de malarie. Dar s-a vindecat

Desi este cunoscut ca un glumet incurabil, George Clooney n-a mai ras cand medicii i-au pus diagnosticul: malarie. Actorul, in varsta de 49 de ani, a contractat boala in timpul unei vizite in Africa.

Arnold Schwarzenegger se face soldat
Arnold Schwarzenegger se face soldat

Arnold Schwarzenegger se intoarce la actorie. Trei scenarii de film citeste in prezent fostul guvernator si se pare ca deja a pus ochii pe unul dintre ele. Vrea sa joace rolul unui soldat.

Natalie Portman si Darren Aronofsky, in permanenta legatura... telepatica
Natalie Portman si Darren Aronofsky, in permanenta legatura... telepatica

Natalie a declarat ca a dezvoltat o relatie "aproape telepatica" cu Darren Aronofsky pe platoul de filmare al filmului "Black Swan. "Munca alaturi de Darren a fost fenomenala, pentru ca amandoi avem aceeasi atitudine militara fata de munca", a spus ea.

Recomandări
Ședință decisivă a coaliției luni, după explicațiile lui Cîrstoiu. „Eram un om respectat, acum am devenit omul negru”
Ședință decisivă a coaliției luni, după explicațiile lui Cîrstoiu. „Eram un om respectat, acum am devenit omul negru”

După ce liderii PSD și PNL i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate, medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al celor două partide la primăria Capitalei, a anunțat ieri că mandatul său este pe masa coaliției.

Cutremur cu magnitudinea 5, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit
Cutremur cu magnitudinea 5, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit

Un cutremur semnificativ cu magnitudinea de 5 a fost raportat vineri noapte, la ora 23:59:32, ora locală a României.

 

Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington
Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington

Statele Unite şi-au dat vineri acordul de a-şi retrage din Niger cei 1.000 de soldaţi angajaţi acolo în lupta antijihadistă, au anunţat mai mulţi responsabili americani sub protecţia anonimatului, scrie AFP.