Drama unei regine a frumusetii: lupta cu cancerul in fata blitului

Eva Ekvall

Cheala, bolnava si epuizata: aceasta nu este o imagine cu care oamenii din Venezuela sunt obisnuiti atunci cand vine vorba despre o fosta regina a frumusetii si prezentatoare TV. 

The Guardian: Intr-o tara obsedata de stralucire si frumusete sunt foarte putine femei care "risca" sa iasa pe strada nemachiate. Nu este insa cazul Evei Ekvall, o fosta castigatoare a titlului de Miss Venezuela, care a tinut sa-si "spuna" povestea despre lupta cutremuratoare cu boala intr-un mod cu totul inedit. Ea a acceptat sa fie subiectul unei carti in care apar mai multe fotografii in care este surprinsa in ipostazele dureroase prin care a trecut.

Fotografiile publicate au intrecut toate barierele si au rupt tabuurile despre frumusetea feminina. Totul, pentru ca Eva a avut curajul sa demonstreze ca boala, oricat de cumplita ar fi, poate fi invinsa.

Eva Ekvall, de la extaz la agonie

In urma cu 11 ani, Eva Ekval participa la concursul Miss Venezuela. Nu i-a fost prea greu sa convinga juriul cu frumusetea, dar si cu inteligenta ei. 

Citește și
The Kardashians
Imperiul Kardashian. Cum au strans fabuloasa avere de 65 mil de dolari/an?
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

Eva Ekval, Miss Venezuela 2000

Eva Ekvall, invingatoare in lupta cu cancerul la san

Viata Evei s-a schimbat insa radical in urma in februarie 2010, a fost diagnosticata cu cancer la san. Diagnosticul a fost cu atat mai crunt, cu cat Eva devenise de curand mamica. Timp de opt luni, pana in octombrie, tanara a urmat sedintele de chimioterapie si a suferit o operatie extrem de grea. Lupta cu boala a adus-o intr-o stare de nerecunoscut. Din frumusetea de odinioara nu mai ramasese nici urma.

Eva Ekvall, acum in varsta de 28 de ani, si care intre timp a devenit una dintre cele mai populare prezentoare de stiri din Venezuela, n-a renuntat insa nicio secunda la speranta ca poate invinge boala, iar acum, la un an de cand a aflat de suferinta ei, a avut puterea sa priveasca in urma si sa arate lumii fotografiile din cele mai triste momente ale vietii ei. Totul pentru a transmite un mesaj pe cat de simplu, pe atat de cutremurator: cancerul poate fi invins. 

Eva Ekvall, februarie 2011, despre cartea "Fuera de Foco", in care au fost publicate fotografiile cu ea pe patul de spital, cheala, bolnava si epuizata

Fox News: Johnny Depp, un artist complet. A primit un premiu muzical Starul american in varsta de 47 de ani a regizat videoclipul piesei "Unloveable", interpretata de trupa sa favorita, Babybird. Johnny Depp l-a convins pe actorul Stephen Graham, starul serialului "Boardwalk Empire", sa apara in videoclipul acestei piese a rockerilor din Sheffield. Johnny Depp a filmat videoclipul piesei "Unloveable" anul trecut, in comitatul Hertfordshire. In tinerete, Johnny Depp a imbratisat o cariera muzicala si a cantat cu mai multe grupuri de muzica rock inainte sa se orienteze spre actorie.

USA Today: Nicole Kidman a povestit despre "caruselul" vietii de familie In ianuarie, actrita Nicole Kidman si sotul ei, muzicianul Keith Urban, au anuntat ca au devenit parintii unei fetite, Faith Margaret, nascute de o mama surogat in decembrie 2010. Kidman sustine ca si-a dorit cu disperare sa mai aiba un copil, dupa nasterea fiicei sale, Sunday Rose, in 2008, si a fost fortata sa apeleze la o mama surogat pentru a isi intregi familia. "Oricine si-a mai dorit un copil sau a vrut un copil cunoaste dezamagirea, durerea si pierderea pe care le suporti cand te lupti cu infertilitatea. Fertilitatea este un lucru mare si nu este ceva de care sa ma feresc sa vorbesc. Voiam sa mai avem un copil. A aparut aceasta oportunitate, iar eu nu puteam ramane insarcinata", a declarat actrita.

Contactmusic: Excentrica? Mariah Carey le-a cumparat viitorilor copii biberoane de aur, si patuturi de mii de euro Nicio cheltuiala nu este prea mare pentru copii lor. Mariah si Nick au transformat o intreaga aripa a locuintei lor din Beverly Hills intr-o camera luxoasa pentru copii. Mariah a vrut ca aceasta camera sa aiba decoratiuni din aur de 18 carate, pereti ornati cu fildes, mobila fina si o garderoba prin care sa se poata plimba, plina cu haine de copii semnate de designeri celebri. "Camera are un sistem audio foarte performant, iar cei doi copii vor avea fiecare iPod-uri cu diamante si televizoare care coboara din pereti", a declarat o sursa apropiata celor doi. Printre obiectele achizitionate de cei doi se numara patuturi in valoare de 4.400 de dolari bucata, o masa de infasat in valoare de 2.800 de dolari, doua scaune de leganat in valoare de 2.270 de dolari si o canapea care are un pret de 1 milion de dolari.

Articol recomandat de sport.ro
Nici Charleston, nici Stuttgart: unde ar putea juca Simona Halep al doilea turneu la revenirea în tenis
Nici Charleston, nici Stuttgart: unde ar putea juca Simona Halep al doilea turneu la revenirea în tenis
Citește și...
LiLo se intoarce pe platourile de filmare. Primul film dupa dezintoxicare
LiLo se intoarce pe platourile de filmare. Primul film dupa dezintoxicare

Lindsay Lohan se va intoarce inaintea camerelor de filmat la sfarsitul verii. Artista ar putea juca intr-o drama - Escaping The Game - care se va filma in SUA si Spania.

Imperiul Kardashian. Cum au strans fabuloasa avere de 65 mil de dolari/an?
Imperiul Kardashian. Cum au strans fabuloasa avere de 65 mil de dolari/an?

Kim Kardashian si familia sa au reusit sa stranga suma de 65 de milioane de dolari si asta numai anul trecut - mai mult decat Angelina Jolie, Sandra Bullock si Tom Cruis impreuna!

Beyonce, pe urmele lui Michael Jackson? Si-a albit pielea?
Beyonce, pe urmele lui Michael Jackson? Si-a albit pielea?

Beyonce era cat pe ce sa nu fie recunoscuta pe strada de paparazzi. Nu pentru ca s-a costumat in vreun fel anume, ci pentru ca pielea ei era mult mai alba decat de obicei.

Recomandări
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO

O explozie a avut loc vineri dimineață la Rafinăria Petromidia. La nivelul județului Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Ce a găsit armata în locul în care a căzut drona militară, în Brăila. Reacția MApN | VIDEO
Ce a găsit armata în locul în care a căzut drona militară, în Brăila. Reacția MApN | VIDEO

Ministerul Apărării Naționale (MApN) anunţă vineri că elemente dintr-o posibilă dronă au fost găsite în Insula Mare a Brăilei.

20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”
20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”

S-au împlinit 20 de ani de la aderarea României la NATO, iar responsabilii Apărării și politicienii s-au întrecut în mesaje care evidențiază garanțiile de securitate pe care ni le oferă Alianța în contextul războiului pornit de Rusia în Ucraina.