David Beckham n-a primit cele 25 mil. dolari din procesul cu prostituata

Ultima actualizare: 20-10-2012 16:36
David Beckham

David Beckham a intentat proces unei publicatii de scandal si unei prostituate, cerand daune de 25 de milioane de dolari, acuzandu-i de calomnie. Insa verdictul procesului n-a fost pe placul fotbalistului.

RadarOnline: Judecatorul Manuel Real de la Curtea Federala a declarat ca articolul, care a fost publicat in tabloidul In Touch Weekly cu titlul: "Tradarea periculoasa a lui David" pe data de 4 octombrie 2010, a fost de interes public, asadar David Beckham nu va primi daunele pe care le-a solicitat.

Prostituata Irma Nici, in varsta de 26 de ani a declarat pentru respectiva revista ca a facut de mai multe ori sex cu Beckham pentru suma de 10.000 de dolari, bani care i-au fost oferiti cash. "Serviciile" erau oferite atat in Londra, cat si in New York in 2007.

Contactmusic: Margaret Thatcher, "trendsetter" in materie de coafuri Margaret Thatcher era celebra, in perioada in care s-a aflat la conducerea Marii Britanii, pentru coafura ei "sculptata", dar nu a fost niciodata privita ca un simbol al stilului. Insa, la ora actuala, coafura fostei "Doamne de fier" a devenit din ce in ce mai ceruta in saloanele din Marea Britanie. "Au venit oameni care ne-au cerut o coafura sculptata, ca cea a lui Margaret Thatcher. Consideram ca acesta ar putea fi unul din trendurile majore ale lui 2011, care are la baza stilul conservator al anilor '50, lansat de serialul «Mad Men». Nu este un stil numai pentru inalta clasa, ci poate fi vazut si pe strazile din New York sau Londra", a declarat Jamie Stevens, un stilist renumit.

Music News: O amprenta si un autograf apartinand lui Michael Jackson vor fi scoase la licitatie Un set de amprente ale mainilor si picioarelor cantaretului Michael Jackson, dar si semnatura megastarului, lasate intr-o placa de ciment, vor fi scoase la licitatie marti, de casa Nate D. Sanders. In coltul de jos al acestei placi din ciment apare mentiunea "6/84", ce indica faptul ca starul si-a lasat amprentele in luna iunie din 1984, intr-o perioada in care se afla la apogeul carierei sale, dupa ce castigase opt premii Grammy in acel an pentru albumul "Thriller". Jackson a desenat si o inima, langa amprenta mainii stangi. Intre timp, desenul in forma de inima a crapat si a dat numele acelei placi din ciment - "The Broken Heart Stone".

The Guardian: Nunta regala: Printul Harry va fi cavalerul de onoare al fratelui sau Printul William al Marii Britanii a anuntat ca fratele sau, Harry, ii va fi cavaler de onoare la casatoria lui cu Kate Middleton, ce va avea loc pe 29 aprilie, la catedrala Westminster din Londra. Potrivit presei britanice, Kate Middleton a desemnat-o pe sora ei Philippa drept domnisoara de onoare principala. Printre celelalte domnisoare de onoare se afla si Louise Windsor, fiica in varsta de sapte ani a printului Edward, conte de Wessex. Unul dintre cei doi paji va fi William Lowther-Pinkerton, fiul in varsta de 10 ani al secretarului personal al printului William. Celalalt paj va fi Tom Pettifer, fiul in varsta de opt ani al lui Tiggy Legge-Bourke, fosta doica a printilor William si Harry.

TMZO femeie a fost arestata pe proprietatea lui Ellen DeGeneres  Paznicii proprietatii luxoase din Beverly Hills au descoperit un intrus in imprejurimi, o femeie, pe care au predat-o politistilor. "Proprietatea este supravegheata 24 de ore din 24 de o echipa care a retinut-o pe intrusa si a predat-o politistilor din Beverly Hills, care au arestat-o. Intrusa nu a intrat in casa si nu a ajuns nici la Ellen, nici la Portia. Ele au apreciat interventia rapida a angajatilor BHPD", a declarat o sursa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO