Cum iti pot imbunatati Facebook, Twitter si SMS-urile viata amoroasa

Femeie cu laptop

Aproape 4 din 5 femei si 3 din 5 barbati cred ca sa dai mesaje sau sa folosesti Facebook si Twitter inseamna sa ajungi mai repede sa ai un partener in dormitor. Numai 38% dintre femei spun insa ca au si ajuns sa faca sex cu cei agatati pe net.

Reuters: Telefoanele inteligente si laptop-urile au ajuns noile jucarii sexuale. Pe primul loc se afla trimiterea de SMS-uri, iar barbatii recunosc ca mai degraba ar da un mesaj decat sa sune pe cineva cand e vorba de o relatie.

70% dintre femei si 63% dintre barbati folosesc Google ca sa isi caute potentiali parteneri. 65% dintre persoane au primit cel putin o invitatie la o intalnire prin intermediul SMS-ului si 49% cu ajutorul Facebook. Dupa inceperea relatiei, 72% dintre femei cauta pe Facebook fostele iubite ale partenerului. Mai mult chiar, in timpul unei partide de sex, daca suna telefonul sau cineva lasa un mesaj pe internet, 5% trag cu ochiul sa vada cine ii cauta. Doar 1% se opresc ca sa raspunda la mobil.

Si cand vine vorba de despartire multi o aleg pe cea digitala. 43% dintre femei si 27% dintre barbati dau un SMS. 75% dintre persoane se mai uita pe pagina de Facebook a fostului, chiar daca s-au despartit.

Daily Mail:  Un urs polar a inotat aproape 700 de kilometri in noua zile, in cautarea hranei. Cercetatorii au fost uimiti de descoperire, dar incearca sa traga un semnal de alarma, pentru ca dau vina pe incalzirea globala. Cei care studiaza ursii din jurul Marii Beaufort, din nordul Alaskai si Canada sunt ingrijorati de comportamentul animalelor. Se stie ca ursii inoata printre ghetari ca sa vaneze foci si lei de mare, dar specialistii spun ca topirea acestora ii determina sa inoate pe distante foarte lungi in cautarea hranei, riscand supravietuirea speciei.

Citește și
vulcan
Cel mai mare vulcan: ar putea sa "stearga" doua treimi din America!
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Unul dintre ursi a primit din partea cercetatorilor un dispozitiv de detectare GPS, care i-a fost pus la gat. Astfel s-a aflat ca el a inotat continuu vreme de 232 de ore si a strabatut exact 687 de kilometri, in apa care nu depasea 6 grade Celsius. Iar descoperirea a fost de-a dreptul uimitoare, pentru ca nimeni nu se astepta la asemenea performante din partea animalului, care a parcurs pe uscat si apa 2.000 de kilometri din luna august pana in octombrie. Masuratorile au aratat ca ursul a slabit foarte mult in aceasta perioada, aproape 22% din masa corporala.

Conditiile de supravietuire au devenit foarte grele pentru ursii polari in Marea Beaufort, iar asociatiile care lupta pentru supravietuirea speciilor spun ca se afla printre cele vulnerabile, datorita incalzirii globale.

New York Times: Criza financiara putea sa fie evitata.
Concluziile la care au ajuns cei din comisia de ancheta a Congresului american spun ca dezastrul economic din 2008, cauzat de nenumarate greseli in sistemul de guvernare, un management prost din partea companiilor si de riscurile asumate gresit de bancherii de pe Wall Street, putea sa fie evitat. “Cea mai mare tragedie ar fi sa acceptam refrenul ca nimeni nu putea sa prevada asta si deci nu se putea afce nimic. Si, daca acceptam asta, se va intampla din nou”, se scrie in raport. Comisia de Ancheta a Crizei Financiare din America acuza cateva institutii financiare de lacomie si incompetenta. Raportul final va avea 576 de pagini si va fi publicat joi. Comisia si-a inceput activitatea in mai 2009, iar intentia a fost aceea de a analiza cauzele crizei din America.

The Guardian: La 13 ani, ar putea sa stea toata viata in inchisoare. Jordan Brown din Pennsylvania avea 11 ani cand a omorat-o pe logodnica insarcinata a tatalui sau, iar acum ar putea sa fie condamnat pe viata, fara posibilitatea eliberarii conditionate. Judecatorii vor hotari daca baiatul poate sa fie acuzat ca adult. Jordan a impuscat-o pe femeie acum doi ani, in cap, in timp ce aceasta dormea. Dupa care s-a urcat in autobuzul scolii si a mers la ore ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic. Prietena tatalui trebuia sa nasca in doua saptamani si baiatul a fost acuzat de dubla crima. El poate sa devina cel mai tanar copil american din istorie care sa fie condamnat pe viata.

America este singura tara, in afara de Somalia, unde nu s-a ratificat Convetia UN despre Drepturile Copilului, care spune ca un tanar sub 18 ani nu poate sa fie inchis pe viata, fara a avea sansa la eliberare conditionata. Organizatiile pentru drepturile omului protesteaza si ele in fata deciziei ca Brown sa fie judecat ca adult, iar Amnesty International spune ca ar fi o violare la legilor internationale.

Huffington Post: I-a dat foc cainelui. Autoritatile au acuzat o femeie din Carolina de Sud de cruzime extrema fata de animale, dupa ce a spanzurat pit bull-ul nepotului ei de un copac si i-a dat foc pentru ca ii mestecase Biblia. Miriam Smith de 65 de ani spune ca animalul era “cainele diavolului” si ca i-a fost teama pentru copiii vecinilor. Ea a fost arestata si, deocamdata, nu i s-a stabilit cautiunea. Acum risca o pedeapsa intre 180 de zile si 5 ani de inchisoare. Ramasitele cainelui au fost gasite in iarba de sub pom, cu o coarda metalica in jurul gatului.

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Revolutia pe Facebook: il vor jos pe presedinte. 3 morti in Egipt
Revolutia pe Facebook: il vor jos pe presedinte. 3 morti in Egipt

Cel putin trei persoane au murit in timpul protestelor anti-guvern in Egipt. In Cairo, un politist a murit in timpul violentelor, iar alti doi protestatari au fost ucisi la Suez.

Cel mai mare vulcan: ar putea sa
Cel mai mare vulcan: ar putea sa "stearga" doua treimi din America!

Super-vulcanul, care ar putea sa erupa pentru prima data dupa 600.000 de ani, ar avea o forta uriasa si ar raspandi lava pana la 160 de kilometri departare.

Strabunica high-tech. Are 105 ani si e dependenta de Facebook.Video
Strabunica high-tech. Are 105 ani si e dependenta de Facebook.Video

In toata lumea, o jumatate de miliard de oameni folosesc reteaua de socializare Facebook. Eunice Brilhhart, din Ohio, si-a sarbatorit cea de a 105-a aniversare consultandu-si pagina de Facebook.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.