Ce-au facut orgiile din el! Silvio Berlusconi a ajuns in filmele XXX!

Silvio Berlusconi

Pentru ca atatea scandaluri sexuale trebuiau sa aiba o finalitate, Silvio Berlusconi s-a trezit peste noapte ca are o "sosie" in filmele pentru adulti.

Corriere: Asadar premierul italian a captat atentia producatorilor de filme pentru adulti de peste Ocean, care au hotarat ca este suficient de complex pentru a avea un personaj care sa-l imite. Nici doamnele alaturi de care Berlusconi ar fi petrecut seri de neuitat nu au fost neglijate in parodia erotica, si chiar minorele din adevaratele orgii de la vila premierului au rolul lor in film.

Bloomberg: Brazilia vrea sa se doteze cu sase submarine nucleare pana in 2047 Costul estimat al fiecarui submarin nuclear este de 550 de milioane de euro. Dintre cele 20 de submarine clasice, 15 vor fi noi si cinci modernizate. Marina braziliana va avea astfel cea mai puternica forta de disuasiune de pe continentul sud-american, subliniaza Estado. Cinci submarine, dintre care unul cu propulsie nucleara, au fost deja achizitionate de Brazilia in cadrul Programului de dezvoltare a submarinelor (ProSub), semnat cu Franta in 2009.

The Telegraph: Gafele se platesc! Ministrul japonez al Justitiei a demisionat In cursul unei conferinte de presa, Yanagida, 56 de ani, numit in functie in urma cu doua luni, a declarat ca i-a prezentat demisia premierului Naoto Kan, care a acceptat-o. Pe 14 noiembrie, Yanagida s-a laudat, in cursul unei reuniuni publice, ca "este usor sa fii ministru al Justitiei, pentru ca trebuie sa retii doar doua fraze pentru a raspunde la audierile in Parlament: «Nu pot face comentarii legate de cazuri particulare» si «Tratam acest caz conform legii si in functie de dovezile pe care le avem»". Partidul Liberal-Democrat (PLD, de opozitie), l-a acuzat pe Yanagida ca insulta Parlamentul, anuntand ca va depune o motiune de cenzura in Camera inferioara si ca va bloca dezbaterile din Senat pe tema planului de sustinere economica in valoare de 5.090 de miliarde de yeni (44,5 miliarde de euro).

Politics Daily: Hillary Clinton vrea ca suspectii de terorism sa fie judecati de tribunale civile Administratia Obama incearca sa puna capat exceselor "razboiului contra terorismului" al lui Gweorge W. Bush, hotarand ca presupusii teroristi, inclusiv detinutii de la inchisoarea din baza militara Guantanamo, sa fie judecati de tribunale civile si nu de tribunale militare de exceptie. Dar tanzanianul Ahmed Ghailani, primul care a fost adus in fata unui tribunal civil, a fost gasit vinovat miercuri, la New York, de un singur capat de acuzare din cele 286 formulate contra lui. Chiar daca vinovatul risca inchisoarea pe viata, republicanii au criticat acest lucru, vazand in el dovada ca procesele contra "terorisilor" in fata tribunalelor de drept comun sunt "o eroare".

Citește și
planeta
Prima planeta din galaxie originara in afara sistemului nostru solar
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

BBC News: O profesoara din Marea Britanie care a facut sex cu doi elevi de 15 ani, condamnata la inchisoare Hina Patel (37 de ani), din Liverpool, ar fi trebuit sa ii supravegheze pe adolescenti "problematici", insa a inceput sa flirteze cu acestia. Patel a fost angajata pentru a asista anumite ore la Liceul Birkdale din Merseyside si pentru a preda inotul. Ea i-a invitat pe cei doi minori la ea acasa, in februarie, unde a intretinut relatii sexuale cu unul din ei si, cateva ore mai tarziu, cu cel de-al doilea. Femeia, mama a doi copii, a recunoscut acuzatiile, luna trecuta. Profesoara a fost acuzata si de faptul ca le-a trimis celor doi elevi mai multe mesaje text compromitatoare, pe telefonul mobil.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
Citește și...
Infricosator! A filmat fantoma unui copil alergand printr-un cimitir!
Infricosator! A filmat fantoma unui copil alergand printr-un cimitir!

Un video filmat de un adolescent din Ohio, intr-unul din cele mai faimoase cimitire din Savanah, a fost admis ca proba de specialisti pentru a certifica existenta fantomelor.

Prima planeta din galaxie originara in afara sistemului nostru solar
Prima planeta din galaxie originara in afara sistemului nostru solar

Asemanatoare cu Jupiter, planeta este parte a unui sistem solar, ce apartinea unei galaxii pitice.

Templul ororilor! Sute de fetusi, gasiti morti intr-un
Templul ororilor! Sute de fetusi, gasiti morti intr-un "loc sfant"!

Mai mult de 340 fetusi au fost gasiti intr-un templu budist din Bangkok, ei fiind descoperiti dupa ce localnicii au reclamat mirosul insuportabil, a anuntat politia locala.

Recomandări
Politico: Klaus Iohannis, pe lista scurtă pentru șefia Comisiei Europene. Ce șanse are să o înlocuiască pe von der Leyen
Politico: Klaus Iohannis, pe lista scurtă pentru șefia Comisiei Europene. Ce șanse are să o înlocuiască pe von der Leyen

Politico a enumerat o serie de posibili succesori ai Ursulei von der Leyen, șefa Comisiei Europene. Printre ei se numără și președintele României, Klaus Iohannis.  

Parlamentul European a alocat 4,8 miliarde de euro pentru sprijinul Ucrainei
Parlamentul European a alocat 4,8 miliarde de euro pentru sprijinul Ucrainei

Parlamentul European a decis alocarea a 4,8 de miliarde de euro pentru sprijinirea Ucrainei, la inițiativa deputatului Siegfried Mureşan (PPE/PNL). Raportul său, care conține și această prevedere, a fost votat joi cu largă majoritate.

Șeful Finanțelor anunță dublarea încasărilor la Fisc în primul trimestru, de la 55,7 miliarde de lei la 97,1 miliarde
Șeful Finanțelor anunță dublarea încasărilor la Fisc în primul trimestru, de la 55,7 miliarde de lei la 97,1 miliarde

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a avut încasări de 97,1 miliarde lei în primul trimestru al acestui an, în creştere cu 41,8 miliarde de lei faţă de perioada similară a anului trecut, a anunţat ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.