Arabii te invita la cel mai inalt restaurant din lume. La etajul 122

Ultima actualizare: 26-04-2012 20:41
Burj Dubai

In Dubai a fost inaugurat cel mai inalt restaurant din lume. E la 422 de metri inaltime, la etajul 122 al celei mai mari cladiri din lume, Burj Khalifa.

Daily Telegraph: Localul se numeste At.mosphere si poate gazdui 210 oaspeti. Are saloane private si un meniu deosebit, in ton cu cladirea unde a fost construit.

Iata si cateva preturi, daca ajungeti acolo, desi ar fi bine sa va faceti rezervari din timp caci in primele zile nu prea mai sunt locuri disponibile.

Daca optati pentru o cina, trebuie sa scoateti din buzunare cel putin 122 de dolari, iar daca doriti sa inchiriati o sala pentru o petrecere privata meniul pentru o singura persoana ajunge la aproape 177 dolari. Pentru bauturi racoritoare si niste snacksuri exista o taxa minima: aproape 55 de dolari. In schimb, o cafea costa 8 dolari.

RIA Novosti: Rezultatele preliminare ale referendumului din sudul Sudanului arata ca 99% dintre votanti sunt pentru independenta regiunii. Scrutinul ar putea duce la divizarea celei mai numeroase natiuni din Africa, de 44 de milioane de oameni. Votarea a inceput pe 9 ianuarie si a fost monitorizata de 20.000 de observatori straini si 1.000 de jurnalisti din toata lumea. Din 300.000 de personae inscrise pe listele de votare din regiunea Al Buhayrat, 298.000 au votat pentru independenta.

CNN: O femeie suspectata ca a furat un copil dintr-un spital din New York in 1987 a fost retinuta de politie, dupa ce s-a predat de buna-voie. Ann Pettway a contactat politia prin intermediul Facebook. Dupa 23 de ani de cand a fost rapita, Carlina White si-a gasit singura adevarata mama, dupa ce a simtit toata viata ca nu facea parte din familia care o furase.

New York Times: Guvernul interimar tunisian a inchis cel mai popular si mai vechi post TV privat din tara, dupa caderea presedintelui Zine el-Abidine Ben Ali. Proprietarul televiziunii a fost arestat, iar postul a fost acuzat de “inalta tradare”. Multi spun insa ca aceasta este consecinta faptului ca au fost aratate imagini de la protestele tunisienilor impotriva noii conduceri a tarii.

BBC: Cladiri intregi din Brazilia au fost smulse de forta apelor si a noroiului care se scurge inca de pe dealuri, in urma inundatiilor. Peste 800 de oameni si-au pierdut viata si alti 400 sunt dati disparuti in sud-estul tarii.

 

 

 


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO