"Pofta de sex a oamenilor e in crestere". Cum explica specialistii

Ultima actualizare: 08-05-2012 16:14
sex

Apetitul sexual creste de pe 21 martie. Asta sustin specialistii germani care cred ca venirea primaverii din punct de vedere astronomic coincide cu dezinhibarea, predispozitia pentru flirt si sex. 

Cotidianul german Bild scrie ca in aceasta perioada nu rasar doar brandusele si zambilele. Oamenii au mai mult chef sa flirteze si sa faca sex decat in timpul iernii.

Un studiu recent dezvaluie faptul ca 70 % dintre oamenii singuri adora sa flirteze in special primavara. 65 % dintre femei si 58 % dintre barbati declara ca se indragostesc mai repede in acest anotimp.

Dar nu doar relatiile noi sunt favorizate in acest anotimp, ci si impacarile. Daca v-ati certat cu perechea in lunile friguroase, atunci e clar ca sunt sanse mari sa va regasiti sentimentele frumoase pentru el/ea.

Biologic vorbind, pentru femei primavara e perioada perfecta, pentru ca atunci le creste nivelul hormonilor care maresc pofta de sex. Pentru barbati in schimb, toamna e sezonul in care cantitatile de testosteron sunt cele mai ridicate din an.

Specialistii mai spun ca pe masura ce incepem sa renuntam la hainele groase si pe masura ce natura revine la viata, libidoul ambelor sexe creste constant si asta duce automat la imbunatatirea vietii sexuale a fiecaruia prin cresterea frecventei actelor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO