Cea mai tare cerere in casatorie. La concertul Lake of Tears, din Arenele Romane. VIDEO

Ultima actualizare: 30-10-2012 05:23

Unul dintre spectatorii de la concertul Lake of Tears, ce a avut loc sambata seara la Arenele Romane din Capitala, si-a surprins prietena cerand-o in casatorie pe scena, in timpul show-ului, in fata a 2.000 de oameni.

Turneul trupei suedeze Lake of Tears, de promovare a noului album "Illwill", a ajuns sambata la Bucuresti, unde membrii formatiei au mai cantat in trecut, amintind de acest lucru si spunand ca se bucura sa fie din nou in fata publicului roman.

In timpul concertului, solistul Daniel Brennare a chemat-o, din public, pe Cristiana Chivulescu, care, ajunsa pe scena, a fost surprinsa cu o cerere in casatorie din partea prietenului ei. Pe scena, acesta s-a asezat in genunchi si i-a oferit prietenei sale un inel, intreband-o daca vrea sa fie sotia lui. Imediat, fata a raspuns "DA" si si-a sarutat viitorul sot. La finalul momentului, Cristiana Chivulescu a primit un buchet de flori de la solistul Daniel Brennare.

Lake of Tears, infiintata in 1994, este o trupa suedeza de gothic metal si doom metal, cu influente de psychedelic rock si progressive metal, compusa din Daniel Brennare (voce, chitara), Mikael Larsson (bass), Johan Oudhuis (tobe) si Fredrik Jordanius (chitara), acesta din urma alaturandu-se trupei in 2009.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO