Wanted: trupele speciale americane angajeaza mai multi "Jamie Oliver" specializati in macelarie

Ultima actualizare: 10-10-2012 08:29
ritual

Fortele speciale americane vor studia "elemente de macelarie" pentru a se putea integra mai usor in randul populatiei afgane.

Comandantul operatiunilor speciale a lansat saptamana trecuta pe Internet un concurs pentru formarea a 132 de militari americani in domeniul "macelariei" adaptate la cultura islamica. Ideea este simpla: pentru a se integra mai bine in mediu, acesti militari de elita trebuie sa fie capabili sa ucida un animal, sa recunoasca un muschi de o coasta si sa pregateasca mancare pentru afgani. In afara de sacrificarea animalelor si de activitatile de macelarie, firma selectionata "va trebui sa ii invete pe participanti sa foloseasca ustensile si ingrediente din bucataria afgana si sa pregateasca mancare afgana autentica, sa gateasca in stilul si modul la care se asteapta batranii satului", detaliaza anuntul, dezvaluit pe blogul specializat Danger Room.

Bineinteles, ea va trebui sa le predea fortelor speciale "metoda de sacrificare halal". Pentru ca o carne sa fie conforma cu legea islamica, ea trebuie supusa unui ritual drastic. Animalul trebuie strangulat fara a fi anesteziat in prealabil, sa aiba capul intors catre Mecca si actiunea trebuie realizata de un musulman. Cursul ar urma sa dureze trei zile.

Citeste si:

Sar scântei pe banca Stelei!

Cum l-a rezolvat Becali pe Bourceanu la pauza meciului Oţelul - Steaua

Impresarul lui Nicoliţă oferă EXPLICAŢIA INCREDIBILĂ a ratării transferului la Standard

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO