Caz unic pe mapamond. Baietelul care a intrat in Cartea Recordurilor din secunda in care s-a nascut

Akshat - 2

Un baietel de 1 an si 3 luni a intrat in Carea Recordurilor, au anuntat reprezentantii institutiei. Copilul s-a nascut cu 34 de degete si a fost operat.

Inainte sa treaca, in urma cu putin timp, printr-o operatie, Akshat, in varsta de 15 luni, din Uttar Pradesh, India, avea cate 7 degete la fiecare mana si cate 10 la fiecare picior.

In cadrul operatiei prin care a trecut, medicii plasticieni i-au reconstituit degetele mari de la mani si picioare, fara de care s-a nascut.

Akshat sufera de o conditie medicala numita polidactilie, o boala genetica mostenita care cauzeaza dezvoltarea degetelor in plus.

Citește și
Kenny 1
UIMITOR! Jumatatea de om care surprinde zilnic medicii! Incape in valiza
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

Recordul mondial anterior a fost detinut de o fetita de 6 ani din China, care avea 15 degete la maini si 16 la picioare.

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
KID KONG. La 3 ani, cantareste 60 de kg. Parintilor le este teama de el
KID KONG. La 3 ani, cantareste 60 de kg. Parintilor le este teama de el

Lu Hao, din China, are doar trei ani, dar cantareste deja 60 de kilograme, de cinci ori mai mult decat un copil de varsta lui. A devenit atat de mare, incat parintilor le este frica de el si nu-l mai opresc sa manance farfurii imense de orez si carne.

UIMITOR! Jumatatea de om care surprinde zilnic medicii! Incape in valiza
UIMITOR! Jumatatea de om care surprinde zilnic medicii! Incape in valiza

UPDATE: Kenny Easterday traieste fara jumatate de corp si surprinde pe toata lumea. Duce o viata aproape normala, aratand ca exista miracole. I-au spus ca nu va trai mai mult de 21 de ani, dar are deja 35 de ani.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.