Iasi: Si-a regasit familia dupa 19 ani printr-o cautare pe Google. Isi pierduse complet memoria

10-07-2011 10:17

Si-a pierdut familia la varsta de 8 ani, cand a fugit de acasa, si a regasit-o dupa aproape doua decenii, printr-o cautare pe Internet. Tanarul are acum 27 de ani, si un nume diferit - deoarece pe cel adevarat nu si-l mai aducea aminte.

Si-a pierdut memoria dupa o bataie crunta, insa nu s-a impacat nici o clipa cu destinul de copil al strazii. A facut o scoala profesionala si are un serviciu stabil, la Iasi, asa ca familia lui a avut de ce sa fie mandra de el, cand s-au reintalnit.

VIDEO. Arme reale si chitare electrice. Cum s-au inregistrat efectele de sunet din Transformers 3

Tanarul povesteste ca dupa ce fugit de acasa s-a urcat intr-un tren, care l-a adus de la Vulcan, la Bucuresti. A stat luni de zile pe strazi, a cersit, apoi a ajuns intr-un centru de plasament, din care a fugit din nou. A luat iarasi trenul, sperand sa se intoarca acasa, dar a incasat o bataie crunta, din cauza careia a uitat si cine este, si de unde vine.

Ai renunta la internet pentru un milion de dolari? VIDEO

Si-a mai continuat un timp existenta de copil al strazii, insa si-a dat seama la timp ca acesta este drumul pierzanie. Asa ca a ramas intr-un centru de plasament din Iasi, si-a facut acte - pe un nume fictiv, deoarece pe al lui il uitase - a absolvit scoala profesionala si acum are un serviciu stabil. De prin 2000, a inceput sa-si aminteasca franturi din viata trecuta, inclusiv numele, iar femeia la care sta in gazda l-a ajutat sa inceapa investigatiile.

Verificarile au aratat ca tanarul din Iasi este una si aceeasi persoana cu copilul disparut in 1993, iar acesta s-a grabit sa-si cunoasca rudele.

Marian s-a intors in Iasi pentru ca doreste sa-si schimbe actele pe numele adevarat, dar si pentru ca aici are locul de munca. Tot aici spera sa-si interneze sora cea mica, suferinda de o boala incurabila.

In urma unor analize a rezultat ca in proportie de 99,999998% femeia care a reclamat initial diparitia este mama tanarului, a precizat Politia Romana.

Citeste si:

"Gigi, cum ai putut sa-l aduci!?!" Prima reactie a lui MM dupa ce a inceput negocierile cu Becali

FOTO Unde si-a pus semintele?! Cum a "onorat" un om din fotbal gala lui Bute!

Cele trei transferuri care l-au lasat fara glas pe SuperDan! "Rusii iti aduc ce jucatori vor si apoi iti cer rezultate"

Tags: pierderi, regasiri,


VIDEO PROTVPLUS.RO