Cele mai cautate localuri din Bucuresti stau intre cladiri gata sa cada. Reportaj din centrul vechi


Ultimul update: Vineri 15 Decembrie 2017 16:23
Data publicarii: Miercuri 25 Mai 2011 21:16
Categorie: Stiri

Iesi asta-seara in centrul vechi? De la ora 18:00 urmareste in direct pe mobil un reportaj impresionant cea mai in voga zona a Bucurestiului. Intra pe m.stirileprotv.ro pentru "Romania, Te Iubesc".

Neconsolidate, cu fatade scorojite de vreme, pe care au inceput sa rasara copaci, majoritatea caselor stau sa cada. Intre aceste cladiri, mici cluburi, baruri si localuri care arata ca oamenii de afaceri nu se lasa si isi doresc sa faca afaceri aici.

Public pentru aceste localuri este din plin in Bucuresti.

In urma cu 80 de ani, centrul Bucurestiului avea aerul capitalelor occidentale. Cladirile erau elegante, se facea comert, se tinea pasul cu modele de peste granita. Locul isi capatase renumele de "micul Paris". In timp, de soarta acestui loc nu s-a mai interesat nimeni, iar centrul istoric a inceput sa decada.

Astazi, Bucurestiul vechi este LUX si DARAPANATURA. Fata nevazuta a centrului istoric al Capitalei Romaniei, intr-un reportaj al corespondentului Stirilor ProTV, Alex Dima, duminica aceasta, de la ora 18:00, la „Romania, te iubesc”.

Citeste si:

E bine pe spinarea statului. 2000 de lei lunar, ilegal, ca ajutor social

Fura banii statului, dar nu-i pedepseste nimeni. De frica, asistentii sociali se fac ca nu vad

Romania, tara asistatilor. 14% din PIB, adica 17 miliarde de euro, se duc pe ajutoare

Criza imobiliara. De ce isi permit proprietarii sa tina la pret
Criza imobiliara. De ce isi permit proprietarii sa tina la pret
VIDEO PROTVPLUS.RO
poluare
Consecintele periculoase ale poluarii de la Moldova Noua, de care "statul s-a spalat pe maini". Ce amenzi risca Romania din partea CE
Marturiile supravietuitorilor Experimentului Pitesti, despre chinurile si suferintele indurate. "Am incercat sa ma sinucid"
Bogatiile ascunse in Marea Neagra, duminica, la "Romania, te iubesc!"
Proiectul Casei SHARE. Duminica, la Romania, te iubesc, povestea comunitatii care a salvat 6 frati de la inghet
Maicutele care si-au dedicat viata altora. Duminica, la "Romania, te iubesc", 12 calugarite ofera o lectie de viata
Problemele cronice ale unui sistem ineficient. Duminica, la Romania, te iubesc, aflati cum invata elevii din Romania
RTI
Duminica, la "Romania, te iubesc!": Batranii care ii demonstreaza Rovanei Plumb ca singuratatea nu se trateaza cu promisiuni
Programul "Cornul si laptele", un esec in scolile din Romania. Duminica, la Romania, te iubesc, detalii din programul de 100 de milioane de euro pe an
Tinerii care aduc faima Romaniei in capitala bogatilor, Dubai. Povestile lor, duminica, de la 18:00, la "Romania, te iubesc"
Duminica, la "Romania, te iubesc", incursiune in traditiile romanesti si viata la sat, intr-un reportaj semnat de Anca Nastasi
Statul roman isi bate joc de o avere de peste 1 miliard de euro. Povestea Fundatiei Gojdu, duminica, la "Romania, te iubesc"
Locul magic din Romania unde copiii bolnavi invata sa lupte impotriva cancerului. "Aici ma simt ... copil in firea mea, copil sanatos"