Universitatea Politehnica Timișoara oferă meditații gratuite pentru liceenii care dau examen de bacalaureat și admitere

Dată publicare: 28-02-2021 19:12
Dată actualizare: 21-05-2021 12:23


Universitatea Politehnica din Timișoara oferă meditații gratuite pentru liceenii care dau examen de bacalaureat și admitere

Universitatea Politehnica Timișoara organizează cursuri online de pregătire la matematică pentru viitorii studenți sau pentru cei care susțin anul acesta examenul de bacalaureat.

 

Cursurile sunt gratuite, se desfășoară pe platforma Zoom și live pe pagina de Facebook a universității și se adresează tuturor elevilor interesați, scrie Timiș Online.

Fie că își doresc pregătire pentru un anumit profil al Politehnicii sau doar să se pregătească pentru examenul de bacalaureat, elevii sunt așteptați la cursuri online.

Lecțiile vor putea fi urmărite online pe pagina de Facebook a Universității Politehnica Timișoara sau în aplicația Zoom, unde elevii vor primi link de acces.

 

Pregătirea online, până pe 5 iunie

 

Cursurile online abordează tematică din conținutul culegerii de probleme de matematică pentru examenul de admitere din anul 2021 al universității, publicată la Editura Politehnica, care va putea fi accesat în format electronic de către participanți.

Proba scrisă (tip grilă) la matematică cuprinde programa de bacalaureat pentru disciplina matematică.

Pregătirile online au loc în perioada 27 februarie – 5 iunie, în fiecare sâmbătă, de la ora 10:00. Înscrierile se fac prin completarea unui formular disponibil AICI, după care elevii vor primi link-ul de conectare pe platforma Zoom.

 

 

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO