Un vânător a fost ucis de cerbul pe care îl împușcase. Ce greșeală a făcut

Ultima actualizare: 25-10-2019 16:08
cerb
iStock

Un vânător din statul american Arkansas a murit după ce a fost atacat de un cerb pe care tocmai încercase să-l ucidă, informează vineri BBC.

Thomas Alexander, în vârstă de 66 de ani, era la vânătoare în apropierea munţilor Ozark, când a împuşcat un cerb şi l-a văzut prăbuşindu-se, transmite Agerpres.

Presupunând că animalul era mort, bărbatul s-a dus să verifice cadavrul - moment în care cerbul s-a ridicat şi l-a atacat.

Vânătorul a reuşit să-şi apeleze soţia, care a sunat la serviciile de urgenţă, însă bărbatul a fost declarat mai târziu mort la spital.

Keith Stephens, din cadrul Comisiei pentru Vânat şi Pescuit din Arkansas, a declarat presei locale că moartea lui Alexander este "unul dintre cele mai ciudate lucruri care i s-au întâmplat" în cariera sa de 20 de ani.

„Nu ştiu cât a lăsat [cerbul] acolo, dar s-a dus să-l verifice pentru a se asigura că este mort", a povestit Stephens. „Şi, evident, nu era".

Potrivit acestuia, paramedicii au încercat să-l transporte pe vânător la spital cu un elicopter ambulanţă, însă "din păcate, bărbatul a încetat să respire înainte de a fi aşezat în elicopter, astfel încât elicopterul nu s-a putut înălţa din cauza eforturilor de a-l resuscita".

Stephens a adăugat că va fi făcută o examinare post-mortem pentru a determina cauza exactă a decesului, însă "medicii au remarcat pe corpul victimei prezenţa unor răni provocate probabil de coarnele animalului".

Comisia menţionată a demarat căutarea animalului rănit.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO