UNTOLD 2020. Jumătate din hotelurile din Cluj, rezervate la câteva minute după aflarea datei

Ultima actualizare: 19-11-2019 10:57

Povestea Untold continuă și anul viitor, între 30 iulie și 2 august, când va reuni iarăşi sute de mii de fani. Dată oficială a celui mai mare festival de muzică electronică din țară a fost anunțată luni.

Iar veștile bune continuă: de miercuri vor fi puse în vânzare și primele abonamente, la preț redus, pentru cele patru zile - şi nopţi - de muzică și dans.

Luni seară, pe canalul de youtube al evenimentului, a fost lansat și aftermovie-ul ediției din acest an, cu momentele sale magice.

Cu emoţie, bucurie şi extaz, fanii Untold retrăiesc clipele memorabile ale ediţiei din acest an. Clipul de prezentare a fost filmat de peste 90 de cameramani din ţară şi din străinătate la rezoluţie 4K, pentru o experienţă cinematografică inedită. Odată acaparaţi de magia Untold, trebuie să ştiţi că de miercuri, de la ora 14, se pun în vânzare primele abonamente la preţ redus. Cei nerăbdători s-au înregistrat deja pe site.

Edy Chereji, director comunicare & marketing Untold: "Primele abonamente la acest preţ special, cel mai bun pe care îl putem oferi la ediţia de anul viitor, vor începe de la 109 euro plus taxe, abonament general de 4 zile, iar cel VIP pentru patru zile va fi miercuri la 309 plus taxe. Avem experienţă plăcută din anii precedenţi când de fiecare dată primele abonamente s-au epuizat inaproximativ 30 de secunde până la 2 minute. Asta înseamnă că avem cu adevărat fani care ne iubesc şi îşi doresc să ajungă în vara la Cluj."

Ioana nu a ratat nicio ediţie Untold.

Ioana Covrig, fan Untold: "Festivalul untold e cel mai aşteptat moment al anului pentru mine, sunt nerăbdătoare să văd artiştii şi o să fiu prima care dă click miercuri, când se pun în vânzare biletele."

La scurt timp după ce a fost anunţată data festivalului: 30 iulie - 2 august, au fost ocupate deja 50% dintre locurile de cazare de la Cluj.

Gabriel Mărcuş, director marketing hotel: "În 3 minute am avut 5 mail-uri în care ne-au solicitat să le rezervăm camere. Avem totuşi şi oameni care la ediţia din acest an care au venit la noi şi și-au rezervat deja locurile pentru anul viitor, deşi nu se cunoştea perioada exactă, aşa că vor avea întâietate. Anul trecut, într-o lună de zile toate locurile scoase au fost închiriate."

Ediţia aniversară cu numărul 5 a festivalului Untold a adus la Cluj în acest an peste 370.000 de oameni. Dintre aceştia 46% au între 16 şi 34 de ani, dar festivalul are un public foarte divers.

Au fost şi mulţi spectatori cu vârste de peste 50 de ani. Pe toţi îi atrage atmosfera festivalului, o spun 88% dintre ei, potrivit unui studiu. Cele patru zile de festival au adus un profit de 45 de milioane de euro oraşului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO