Unde și-a petrecut ziua de naștere o femeie de 101 ani. Merge acolo de 20 de ani


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 16 August 2018 09:02
Categorie: Stiri Diverse

Unii caută destinaţii exotice sau romantice pentru a-şi sărbători ziua de naştere. Însă alţii se mulţumesc cu o masă cu prietenii la fast-food.

De pildă, o femeie din Statele Unite tocmai a suflat într-un tort cu ... 101 lumânări în localul în care merge cu precizie de ceasornic de vreo 20 de ani, de două ori pe săptămână.

Doamna Ruth Parker şi-a sărbătorit primul an după primul ... secol de viaţa alături de cei mai buni prieteni. Şi cu mâncarea preferată - taco.

Tradiţia a început acum aproximativ 20 de ani. Ruth a intrat întâmplător în localul din Illinois, care face parte dintr-un cunoscut lanţ de restaurante. Ploua cu găleata şi voia să-şi citească ziarul şi să-şi bea cafeaua de dimineaţă.

Ruth: "Mi-au spus: "Noi nu servim cafea aici". Dar unul dintre băieți mi-a adus cafeaua pe care o pregătise pentru el zicându-mi: "Găsim noi o cafea pentru dumneavoastră".

Rebecca este administratorul restaurantului. Fiecare angajat este amabil cu Ruth. Că doar este cel mai vechi şi consecvent client!

Dincolo de aniversări, Ruth merge săptămânal la restaurantul favorit. Evident - a învățat meniul pe de rost şi a încercat cam toate opţiunile. Dar mereu a avut un fel preferat.

Deja localul pregăteşte ceva special pentru următoarea aniversare - cea cu numărul ... 102!

De la bursă la fast-food. Românul care a devenit șef peste KFC, Pizza Hut şi Taco Bell
Încă un lanț gigant de fast-food, de joi, în România. Unde deschide primul restaurant
Este oficial: încă un lanț gigant de fast-food intră pe piața din România
VIDEO PROTVPLUS.RO