Un pescar a fost găsit mort în barca sa, în Deltă

Dată publicare: 10-07-2021 18:22
Dată actualizare: 10-07-2021 18:30


SMURD Tulcea

Un pescar a fost găsit mort, sâmbătă, în barca proprie care plutea pe canalul Fortuna 2 din Delta Dunării, iar autorităţile tulcene au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care a apărut decesul acestuia.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, din comuna Crişan, a plecat dimineaţa la pescuit, dar nu s-a întors la ora anunţată, iar soţia lui, îngrijorată şi din cauza problemelor de sănătate cu care acesta se confrunta, a sunat la numărul unic de urgenţe 112 pentru a cere ajutorul autorităţilor.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta a răspuns solicitării cu o ambarcaţiune şi un echipaj format din doi subofiţeri, a chemat în sprijin un elicopter SMURD din Constanţa şi un lucrător al Poliţiei din Maliuc, dar bărbatul a fost găsit mort în barca proprie care plutea pe canalul Fortuna 2.

"Continuăm cercetările pentru lămurirea tuturor circumstanţelor producerii incidentului şi a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă", a precizat reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Daniela Condrea.

Ea a menţionat că pe corpul bărbatului nu au fost observate urme de violenţă.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO